Glacier Premium Apartments: нові виклики в сфері гостинності

Glacier Premium Apartments: нові виклики в сфері гостинності

Новий масштабний готель в центрі відомого курорту Буковель не лише гарантує своїм гостям відпочинок, що перевершить їхні очікування, а й активно долучається до розвитку сфери гостинності в регіоні.

Зараз Україна стала світовим символом мужності та незламності, а її ментальність та культура — обʼєктом підвищеного інтересу. Згідно міжнародних опитувань кожен другий європеєць і кожен сьомий американець мають намір відвідати Україну. Тому кількість іноземних туристів в Україні поступово зростатиме. І Україна, і Карпатський регіон, і сам гірськолижний курорт мають бути до цього готові, та випереджати потреби й запити туристів.

Курорт Буковель за останні роки дійсно зробив чимало кроків щодо розвитку туризму в регіоні. І будівництво Glacier Premium Apartments - один з них. Завершуються роботи по облаштуванню біатлонного стадіону в кількох кроках від Глейшер.

З іншої сторони від готелю уже готується до запуску один з найбільших Аквапарків України, на озері Молодості навпроти Глейшера працює відомий клуб водних розваг, поруч інстаграмне колесо огляду, етно парк, неподалік озеро для активних видів відпочинку і цей список можна продовжувати і продовжувати. Тож потужний готель високого рівня є необхідним і важливим доповненням туристичної галузі в цьому регіоні.

Філософія бренду Glacier полягає в постійному прагненні до досконалості у всьому. Головна мета Готелю — щоб відпочинок кожного гостя дійсно перевершував його найсміливіші очікування.

Гостей готелю чекають панорамний спортивно-оздоровчий комплекс, єдиний в Буковелі освітньо-розважальний дитячий простір з вихователями та послугами няні, сніданки від італійського ресторану Margherita (мережа ресторанів Ла Фамілія), сучасний дворівневий підземний паркінг та унікальний SPA простір, який розпочне приймати гостей уже в кінці 2024 року!

Спеціально для відвідувачів з дітьми тут працюють вихователі та ментори, які розважають та навчають маленьких гостей. Малюки зможуть експериментувати та розвиватися через ігрові методи, майстер-класи, квести та цікаві розважальні програми, а їхні батьки нарешті зможуть декілька годин приділити виключно собі.

Glacier Fitness & Wellness Club представляє собою сучасний комплекс направлений на оздоровлення як тілесне так і ментальне. Найкраще обладнання від Technogym та Precor, неймовірні інстаграмні види з 11-го поверху, відкрита йога-тераса, масажний кабінет для комплексного відновлення після занять, індивідуальні тренери що проводять заняття та розроблять персональні програми за вашими цілями - все це про фітнес центр Глейшер.

Попри складну ситуацію в країні, будівництво комплексу не уповільнило темпи, а навпаки - роботи ведуться активно та вчасно. До кінця цього року у другому блоці Глейшер відкривається панорамний спа-комплекс Glacier Sky Spa і професійний коворкінг-простір для ділових зустрічей, мітингів та тімбілдингів.

Компанія впевнена, що в умовах війни бізнес має продовжувати працювати. Для Glacier це не лише створення високого рівня сервісу, цікавого як українським, так і іноземним туристам, але й підтримка українського виробника. Готель і його будівництво створюють десятки (а в подальшому і сотні) робочих місць, активно співпрацюють з численними українськими постачальниками товарів та послуг, створюють спільні колаборації для розвитку українського продукту.

Попереду ще дуже багато роботи і завдань, адже повне завершення усіх будівельних робіт по комплексу заплановане вже на кінець 2025 року. Тож далі буде!

Будьте в курсі всіх оновлень Glacier, слідкуйте за новинами на Instagram!

Детальніше про апартаменти та послуги ви можете ознайомитись на сайті glacierhotel.com.ua. Спробуйте незабутній відпочинок у серці Буковелю!

Головне сьогодні