Вже ексрадник Стефанішиної: поліція склала протокол на чоловіка, який облаяв ветерана ЗСУ в Одесі

Віра Шурмакевич — 4 липня, 12:35
Вже ексрадник Стефанішиної: поліція склала протокол на чоловіка, який облаяв ветерана ЗСУ в Одесі
Відвідувачем ветклініки, який облаяв ветерана ЗСУ Олексія Притулу, виявився Вадим Шевеленко
Інстраграм Олексія Притули

Чоловіком, який нецензурною лайкою образив ветеринарного лікаря та ветерана ЗСУ Олексія Притулу, виявився 38-річний Вадим Шевеленко, позаштатний радник віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішиної.

У зв’язку із скандалом його звільнили з цієї посади, повідомляє "Суспільне".

"Офіс віцепрем’єрки розуміє суспільне обурення, вважає таку поведінку неприйнятною, такою, що не відповідає нашим цінностям. Ситуація має бути вирішена у правовий спосіб", – зазначили в Офісі віцепрем’єрки.

Поліція склала на кривдника ветерана адміністративний протокол
Вадим Шевеленко працював позаштатним радником віцепрем'єрки Ольги Стефанішиної
GANUL/ Teelegram

У коментарі для "УП. Життя" у пресцентрі Головного управління Національної поліції в Одеській області розповіли, що ветеран уже написав заяву на кривдника.

ВІДЕО ДНЯ

"Відносно правопорушника ми склали адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Свою провину він визнав та попросив пробачення", – додали правоохоронці.

Відео, де Шевеленко вибачається перед Притулою, опублікував у своїх соціальних мережах депутат Одеської обласної ради Андрій Бабенко.

На відеоролику чоловік пояснив, що коли зайшов до кабінету, то не побачив, що лікар на обох протезах нібито через те, що той сидів за столом.

"Я зайшов до кабінету, був знервований. Мені здалося, що зі мною якось не так розмовляли. Мені прикро, що так сталося. Я це говорю зараз відверто, а не на камеру", – сказав Вадим Шевеленко.

Також він заявив, що не хотів нікого образити, а "ситуація склалася саме так як її показали".

Олексій Притула у своєму Instagram написав, що вибачення не прийняв. Натомість подякував небайдужим за підтримку та розголос ситуації.

Нагадаємо, інцидент трапився 3 липня в одній із одеських ветклінік.

Клієнт, яким виявився Шевеленко, прийшов до закладу зі своїм пуделем. Коли Олексій попросив повернути тварину іншим боком для огляду, чоловік запитав, чи може він встати. Притула показав, що має протези обох кінцівок, тож не міг цього зробити. Натомість відвідувач облаяв його нецензурною лексикою.

Реклама:

Головне сьогодні