Криза змусила молодого британця продати душу

— 18 грудня 2008, 11:48

Британський музикант Данте Нокс зізнається, що намагався знайти креативну роботу, але нічого не вийшло, повідомляє "Німецька хвиля". Тоді він звернувся до популярного Інтернет-аукціону eBay.

На цьому "електронному базарі" можна придбати все, що завгодно - від ношених шкарпеток до антикварних виробів. Данте Нокс виставив на аукціон в розділі "вживане" - те, що товаром власне кажучи назвати досить важко - свою власну душу.

Початкову ціну для торгівлі він визначив у двадцять п'ять тисяч фунтів. Отримані гроші Данте планував інвестувати в свою експериментально-музичний гурт "Paradigm". Однак незадовго до завершення аукціону адміністратори eBay заблокували лот Данте Нокса як такий, що суперечить правилам торгівлі.

Згідно з правилами аукціону, не можна виставляти на продаж нічого, що не є предметним, включно із духами, привидами та чиїмись персональними душами.

Нокс зізнався журналістам, що дуже розчарований рішенням адміністрації. Каже, що конкретних покупців так і не знайшлося, хоча інтерес до його душі в інтернеті був чималий. Найбільше, за словами музиканта, йому писали віруючі, які намагалися переконати продавця "не вдаватися до гріха".

Реклама:

Головне сьогодні