Жінки частіше переживають оргазм з багатими чоловіками

— 19 січня 2009, 15:46

"Частота жіночих оргазмів збільшується разом з прибутками партнера. Чим бажанішими є чоловіки, тим більше оргазмів переживають жінки ", - стверджує психолог Томас Поллет з Університету Ньюкасла.

Науковець називає цей факт феноменом "еволюційної адаптації", який тісно вкорінений у жінках і призводить до того, що прекрасна половина людства обирає тих, у кого краще соціальне становище, пише The Times.

Він разом з колегою професором Даніелем Неттлом проаналізували дані одного з найбільших досліджень, яке провели китайські науковці. Вони зібрали дані про 5 000 китайців, яких у детальних інтерв'ю опитували про особисте життя, прибутки тощо.

Поллета та його колегу зацікавили 1534 пари. Виявилось, що завжди переживали оргазм 121 жінки, тоді як з 408-ма це траплялось "часто". Інші 762 дами мали оргазм "іноді", а 243 - рідко, або ж ніколи.

[L]Дані, які отримали науковці, співпали з результатами аналогічних досліджень, які були проведені у країнах Заходу, тож стосуються не лише китаянок.

Як зазначив Томас Поллак, на жіночий оргазм впливає багато факторів, та саме гроші є одним з визначальних.

Попередні дослідження у Німеччині та Америці шукали пояснення в симетрії тіла та привабливості. Встановлено, що вони теж мають зв'язок з частотою жіночих оргазмів.

"Та гроші, здається, є навіть більш важливими", - сказав Поллет, пише The Telegraph.
Реклама:

Головне сьогодні