Американка опублікувала в он-лайн свій сексуальний щоденник

— 21 січня 2009, 15:19

Expat - це еротичний роман, написаний 40-річною американкою Дейдрі Даре, яка працює старшим юристом в провідній Британській юридичній фірмі Allen & Overy у російській столиці, повідомляє The Independent.

Роман розміщений на її особистому сайті з фотографіями в білизні та низкою сексуальних віршів.

"Хіба існує щось більш захоплююче, ніж перебувати у ліжку з німцем, навіть якщо він має тенденцію зробити невеличку розмову нецікавою. ("Як ви думаєте, завтра буде холодно? Якщо так, то я повинен носити дві пари шкарпеток?").

"Я думала, як Патрік ніжно цілував мої повіки, і пестив моє обличчя", - пише вона.

"Я зітхнула, нібито від задоволення, коли я зрозуміла, що це розчарування, я подумала, що німці дійсно найнудніші люди на Землі".

Такі чи аналогічні розповіді трапляються у всіх 11 частинах роману, а потім несподівано обриваються на словах: "Автору було заборонено публікувати подальші частини Expat. Вона повернеться, у випадку, якщо їй дозволять продовжити".

За свій скандальний роман "письменниця" отримала сотні листів від шанувальників свого веб-сайту, в тому числі запрошення на вечерю з європейським підприємцем та € 20000.

Кожна частина Expat містить роздуми про життя Москви, ніжні пестливі моменти, та бодай одну сексуальну сцену.

"Що вона собі думає? Це ж безумство публікувати таке в інтернеті. ЇЇ керівник повинен бути розлюченим. Я дуже здивуюсь, якщо вона не отримає на горіхи", - заявив британський юрист, який працює у одній з московських фірм.

Водночас компанія, в якій працює скандальна юрист-письменниця, не прокоментувала її дії, а лише зазначила: "Що стосується нашої політики, щодо персоналу Allen & Overy, то ми прагнемо підтримувати найвищий стандарт професійної поведінки. Ми очікуємо, що кожен співробітник завжди поводитиметься належним чином".

Реклама:

Головне сьогодні