Доньки Буша написали дітям Обами листа з порадами

З таких слів починається лист доньок-близнючок Дженні і Барбари Буш до дітей Барака Обами, який був опублікований у The Wall Street Journal.

Дівчата пригадують, як їх розпирала гордість, коли вони стояли на інавгурації дідуся. Коли їм було 20, їхній батько теж виголосив офіційну присягу та став главою США. Тож Дженні та Барбарі є що сказати та порадити 10-річні Малії та семирічній Саші.

"Ми теж спочатку бачили Білий Дім очима невинних, оптимістичних дітей", - пишуть доньки Буша.

"Саша і Малія, тепер ваша черга наповнити Білий Дім сміхом", - додають Дженні та Барбара у листі переповненому спогадами про прожиті у будинку роки.

Тут є історії про гру в піжмурки за важкими шторами кімнат та теплі спогади про працівників Білого Дому ("якщо ви хочете, щоб вас обняли, знайдіть Рамсі, хочете поговорити про футбол - шукайте Бадді, якщо вам хочеться, щоб хтось просто посміхнувся - йдіть до "Смайлі", радять тепер вже дорослі дівчата).

Спогади про запах речей у будинку та дерев у парках...

Після повернення у Білий Дім вже з батьком-президентом, Дженна та Барбара особливо оцінили можливість подорожувати разом з татом та зустрічатись з усілякими цікавими людьми (дівчата пригадують, як зустрічались з політиками та філософами ("як Вацлав Гавел") та "навіть зустрілись за англійською королевою").

Дженна (зліва) та Барбара Буш.
Дженна Буш тепер є письменницею та учителем, її сестра працює у громадській організації Global Health Corps.

Маленьким донькам Обами рекомендують оточити себе вірними друзями та домашніми улюбленцями.

[L]"Піклуйтесь про своїх тварин, тому що іноді вам знадобиться комфорт, який можуть забезпечити лише вони", - радять Дженні та Барбара та пригадують, як їхній собака Барні нещодавно вкусив за палець журналіста.

Інші поради стосуються проводження вільного часу (відвідуйте театри та музеї тощо).

Та є остання і найважливіша порада, яку дівчата захотіли дати Саші та Малії.

"Наш тато, як і ваш, дуже люблячий і чесний. Людина, для якої ми є найважливішими. Ми все ще бачимо його таким, як у сім років: нашого люблячого татка", - додають доньки Буша.

Сімейний альбом: на верхньому фото зліва - маленькі Дженна та Барбара з дідусем, ни нижньому - з татом
"Він є нашим батьком, а не те, що описують у газеті і показують по телебаченні. Багато людей думають, що вони його знають, та вони й гадки не мають, що він відчував, коли ми народились, коли вперше пішли до школи, наскільки нам добре бути його доньками. Тож найголовніша наша порада: пам'ятайте, ким є ваш батько насправді", - написали доньки Буша.

Вони добре знають, що таке неприхильність преси, адже останні роки журналісти досить багато критикували президента Джорджа Буша.

А під час візиту американского президента в Ірак, журналіст навіть пожбурив у главу державу черевиками. ..

Скільки років було дітям американських президентів, коли вони переїхали жити у Білий Дім (зліва направо): доньці Білла Клінтона Челсі - 12, Емі Джеммі Картера - 9, Сьюзан та Стівену Геральда Форда 17 та 18 відповідно, Люсі та Лінді Ліндона Джонсона 16 та 19 відповідно, Керолін та Джону-молодшому Джона Кеннеді 3 роки та 2 місяці відповідно, Вільяму та Томасу, дітям Абра гама Лінкольна 10 та 7 відповідно

За матеріалами The Wall Street Journal, фото The Wall Street Journal

Реклама:

Головне сьогодні