Українець освідчився у коханні на висоті 7-го поверху

— 18 лютого 2009, 10:38

Організатором незвичного та екстремального вчинку стала місцева радіостанція. Два тижні перед святом усіх закоханих у проекті "Високі почуття" тривав відбір найромантичнішого та сміливого закоханого чоловіка.

Місія для нього готувалась не проста: освідчитись у коханні своїй другій половинці, при цьому вручити букет квітів через вікно. Допомогти погодилось Головне управління МНС у Запорізькій області, яке "позичило" свою спецтехніку - колінчатий підйомник.

Довести високі почуття дружині випало Артему Баштаненку.

Зранку 14-го лютого весь двір багатоповерхівок на вулиці Кузнєцова в Шевченківському районі міста спостерігав романтичний стрибок через підвіконня на 7-му поверсі.

І тільки дружина Олена ні про що не здогадувалася (молода мама - заклопотана, доглядає маленьку дочку Сюзанну).

"Невже таки полізе?", - перешіптувалися сусіди. Нарешті Олена побачила чоловіка, відчинила вікно, і Артем зробив крок назустріч коханій.

"Я думала, ти на роботі!", - розгубилася щаслива дружина, котра вранці, як завжди, провела чоловіка на службу до охоронної фірми.

"Оленочко, я ще раз хочу сказати тобі, як сильно кохаю тебе і нашу донечку, спасибі тобі за неї!", - обіймав дружину Артем.

За матеріалами прес-служби МНС

Реклама:

Головне сьогодні