Тест

"Життя без трусів" київських пікаперів

І хоча на сайтах місячних курсів пікапу вперто повторюються тези про особистісне зростання тих, хто пройшов курс тренінгів, мета пікаперів набагато прозаїчніша. В ідеалі це - можливість схилити до фізичних взаємин будь-яку дівчину (найвищий пілотаж - так званий "фаст", секс у день знайомства, чим раніше, тим краще).

Як мінімальна програма - хоча б навчитися знайомитися з дівчатами.

До речі, жінок жінками пікапери не називають. Їхній сленг має абревіатуру ОЖП - "особь женского пола".

Мандри у пошуках сексу

Пікап прийшов в Україну з Росії. Методика багатьох курсів пікапу створена на основі книжки Алекса Леслі "Життя без трусів". Подейкують, що саме вона стала стартом діяльності засновника одних з київських курсів пікапу на ім'я Андрій Друїд (Коваль).

"Наша сила в слбакості!" - переконує Андрій Друїд. Фото soblazni.org
Кажуть, раніше він тусувався у колі київських толкієністів, колишні однодумці згадують про нього як про відлюдькуватого асоціального типа.

Влітку пікаперів помічали в Пасажі біля фонтану, взимку - в "Глобусі" напроти магазину "Brocard" та в переході-трубі на виході станції "Майдан Незалежності".

Що вони там роблять? Виглядають потенційних "жертв", проводять практичні заняття або просто розважаються.

"Я стояла та чекала на свою подругу, яка запізнювалась, а до мене з інтервалом в 3 хвилини підходили молодики з однією фразою "Дєвушка, ви такая красівая, я вас хачу".

Всі шестеро були відправлені в одному напрямку. Наскільки я бачила та чула, основний принцип, якому їх навчають - зачепити увагу нестандартним проханням або тупою прямолінійністю, викликати хоч якусь миттєву реакцію, подив, сміх", - розповідає членкиня спільноти "Дівчата".

Як відбувається зйом дівчат пікаперами? По-перше, знімають переважно ввечері та на вихідних в центрі міста або в метро.

По-друге, є неписані критерії вибору конкретної дівчини з натовпу. Пікапери мають умовну 10-бальну шкалу оцінювання. Оцінка "5" є межею між "я би з нею переспав" та "я би з нею не спав". Хоча досвідчені пікапери часто вередують і чекають на "6" або "7" і вище. Спостереження показують, що пікапери, переважно, чіпляються до підкреслено відверто одягнутих дівчат, які гуляють самі.

Але є ж і пересічні молодики, що вирішили познайомитися з гарненькою дівчиною на вулиці... Як відрізнити пікапера від непікапера? Це можна зробити, якщо уважно стежити за манерою вести розмову та за її змістом.

Для того, щоб почати розмову, пікапер використає якусь незвичайну фразу - жарт, запитання, прохання тощо. Як правило, це буде двозначна фраза "з підколом", щоб, похваливши жінку, злегка її принизити та образити.

Також пікапери часто використовують незакінчені компліменти або репліки, які провокують дівчину на ініціативу продовжувати розмову. Типова фраза, наприклад, "Дівчата, які ________, мають одну особливу рису...". На місці прочерку можна поставити будь-яку характеристику. Така фраза розрахована на те, що дівчина з цікавості сама захоче продовжити розмову.

Одне з "золотих правил" - бути на позитиві, тобто усміхатися, позитивно ставитися до негативної реакції дівчини, до грубостей і образ. Як кришнаїти.

Пікапер перетягуватиме ковдру на себе - перебиватиме під час розмови, говоритиме лише на цікаві йому теми. Мета такої тактики - показати, що саме він головний та сильний, що тільки він вирішує. Це ґрунтується на тренинговій думці про те, що кожна жінка підсвідомо прагне підкоритися і належати сильному чоловікові, або взагалі тирану.

Також вони ніколи не говорять про свій статок, роботу, родину тощо - взагалі, надають мінімум особистої інформації.

Пікапер намагатиметься доторкнутися до жінки в перші ж хвилини знайомства, оскільки тренінги вчать, що дотик викликає відчуття довіри у жінки.

Якщо акт довіри таки стався, і ви дали свій номер телефону та погодилися піти на побачення, будьте готові до кількох особливостей.

По-перше, за все ви заплатите самі. Це пов'язане з думкою про те, що людина підсвідомо цінує те, за що заплатить. Мовляв, не отримавши звичних квітів-ресторанів-подарунків, а навпаки, заплативши і за себе, і за нього, жінка підсвідомо починає цінувати і прагнути зберегти потенційного коханця.

Доведено експериментально: через 5 хвилин після знайомства, ця жінка вже розглядає аксесуари пікапера. Фото "Бліка"

По-друге, будьте готові, що може статися фаст.

Причому, командуватиме також пікапер - тактика цієї ситуації має на меті змусити вас зробити все так, як він хоче. Щоправда, треба ще подумати, чому вродливі дівчата погоджуються на інтим з практично невідомою людиною? Невже через красиві слова?

Далі можливі два варіанти: все скінчиться, або зав'яжуться взаємини. Якщо сталося друге, то будьте готові, що ви у пікапера не одна.

В кожному разі головна стратегія пікапу полягає в тому, щоб змусити жінку відчувати себе переможеною, тією самою безликою ОЖП. Навіть якщо вона відшила пікапера.

Як психологічно і практично захиститися від пікапу?

Для початку запам'ятайте фразу "Що, сьогодні перший урок пікапу був?" та її варіації. Річ у тім, що після першого заняття, як правило, дається завдання познайомитися і взяти номери телефонів у енної кількості дівчат.

В кожному разі, відшиваючи пікапера, використовуйте будь-який варіант різкої категоричної безапеляційної відмови, щоб ваше "ні" справді означало "ні".

Якщо пікапер таки почав розмову (а вони мають схильність до монологів), будьте максимально байдужі - реакція на репліки пікапера є своєрідним "гачком", за який можна вчепитися і продовжити розмову.

Якщо ви не розрізнили, чи підійшов до вас пікапер, чи ні, то під час знайомства та подальшої розмови уникайте шаблонних схем поведінки, поводьтеся нестандартно. Також корисно ставити якомога більше відкритих запитань, тобто таких, на які треба давати розгорнуту відповідь, а не відповідати на рівні "так" чи "ні".

[L]Заради рівноваги та справедливості не варто вписувати жінок у категорію жертв.

По-перше, не забуваймо про жіночу версію пікапу - динамщиць.

По-друге, навіть професійний пікапер ніколи нікого ні до чого не змушує - прийоми пікапу працюють лише на жінках, які, говорячи "ні", в глибині душі кажуть "так", тобто апріорі не проти подальшого розвитку знайомства.

Дякуємо за підготовку матеріалу Ірині Бондаренко та ЖЖ-спільноті "Дівчата". При підготовці статті використані також матеріали http://www.yoki.ru/, http://soblazni.org/trainings/for-men/109-nasha-sila-v-slabosti-govorit-andrejj.html

Автор - Ірина Славінська