Аналіз ДНК показав, що 13-річний британець – не батько

— 19 травня 2009, 17:40

Вважалось, Мейсі була зачата, коли хлопцю було лише 12 років. Тож британська преса впевнено називала Альфі Паттена наймолодшим татком в країні. Декілька місяців вважалось, що саме від нього завагітніла 15-річна Шантеллі Стедмен.

Але аналіз ДНК показав, що біологічним батьком дитини є 14-річний парубок Тайлер Баркер.

Дивовижна історія

Справжній батько дитини - Тайлер Баркер. Йому лише 14 років
"Я спав із Шантеллі десь дев'ять місяців тому, і мене справді турбує, що я міг би бути батьком", - сказав у лютому Тайлер Баркер.

"Сподіваюсь, що це не я. Всі мої товариші дражнитимуть мене, але це не смішно, це серйозно", - додав підліток.

Тайлер розповідав, що втратив цноту з Шантеллі під час випадкового сексу у домі дівчини.

"Я не використовував жодну контрацепцію, але Шантеллі сказала мені, що зранку прийме пігулку. Я думав, вона про це потурбується. Її мати знала, що я спатиму з Шантеллі", - додав підліток.

Наступного ранку вона навіть запитала: "У тебе була гарна ніч?" Тайлер розповів журналістам, що для хлопців було звичною справою спати з Шантеллі, але "я єдиний, хто спав з нею лише раз", пише The Daily Mail.

Коли ця дивовижна історія набула розголосу у лютому цього року, виникли підозри, що 13-річний Альфі Паттен не є біологічним батьком новонародженої дівчинки. Тоді ще декілька підлітків зізнались, що спали з Шантеллі.

"Інші дурні хлопчики брешуть, говорячи погані речі, на кшталт того, що вони також спали з Шантеллі. Але я єдиний хлопець якого вона мала, і ми були разом протягом двох років, тож саме я повинен бути батьком", - заявляв у лютому Альфі Паттен.

[L]"Коли вона дізналася, що вагітна, я запитав її: "Я батько?". І вона відповіла : "Так". Тож я повірив їй", - розповідав подробиці хлопець.

Щоб встановити істину, було вирішено провести ДНК-тест.

Та, поки результати тестів були на експертизі, Високий Суд Британії заборонив пресі висвітлювати далі подробиці життя згаданих підлітків.

Однак юристам не довелось добитись публікації результатів ДНК-тестів.

Альфі радів народженню дитини, і дуже засмутився, коли дізнався, що батьком Мейсі є не він
The Sun повідомляє, що біологічний батько дитини заявив, що турбуватиметься про свою дитину у майбутньому.

Усі фото The Daily Mail

Реклама:

Головне сьогодні