Львів’яни зіграли весілля у стилі "Зоряних війн". Фото

Весілля українців стають все більш оригінальними. У порівнянні зі звичними весіллям зі старостами і тамадою такі церемонії є справжнім шоком. Приємним, звісно.

Не встигла "Українська правда. Життя" розповісти про весілля у басейні, на якому за свідків були дельфіни, як місто Лева шокували молодята Джедай і принцеса Лея. Саме у таких образах одружувались закохані.

Гості весілля теж прийшли у відповідному вбранні кіногероїв "Зоряних війн". Відтак, як зізнається сам наречений, пару "не фотографували лише ті, хто не мав на що фотографувати".

"До нас підходили американці зі словами May the force be with you (Нехай сила буде з вами), шведи, поляки, араби всі кому не лінь. Дарт Вейдеру навіть хтось таки примудрився засунути двадцятку за фото з ним", - розповідає у своєму блозі новоспечений чоловік.

"По місту мене возив мій колега на здоровенному джипі з вікна якого розвівався чорний прапор Slayer, зі сталевим орлом", - ділиться Джедай.

В РАГС незвичайна пара також входила під музику "Зоряних війн". Тітоньки, які розписували молодят, трималися гідно, а от бандуристки, які супроводжують грою весілля, сиділи в кутку з квадратними очима і хихикали.

"По-моєму ми трохи зіпсували весілля попередній молодий парі, бо коли вони вийшли на вулицю (з РАГСу), то всі гості, включаючи фото- і відеоператоров дивилися тільки на нас, а наречений нас наполегливо фотографував", - розповідає щасливий чоловік.

Усі фото молодят

Реклама:

Головне сьогодні