Вічність над Мерилін Монро продана за 4,6 мільйона доларів

— 25 серпня 2009, 14:19

У торгах взяли участь понад 20 заявок. Ім'я покупця не розголошується, відомо лише, що його ініціали O.S., повідомляє ВВС.

Торги на аукціоні розпочалися з 500 тисяч доларів. У кінцевому результаті переможець аукціону запропонував 4 мільйони 602 тисячі 100 доларів за місце поряд з Мерилін Монро.

Саркофаг Монро вмонтований в кладовищенську стіну і оточений ще декількома подібними усипальнями, місце в одній з яких і з'явилося на аукціоні.

Місце над склепом Мерилін Монро коштувало 4,6 мільйони доларів. Фото ВВС
"Проведіть вічність просто над Мерилін Монро", - йшлося в описі до унікальної торгової пропозиції.

Продавцем виступила мешканка Беверлі-Хіллз Елсі Пончер, яка вирішила виставити на продаж місце поховання свого чоловіка, щоб виплатити іпотечний кредит в 1,6 мільйонів доларів за будинок, який знаходиться у престижному районі Беверлі Хілз.

Пончер запевняє, що рештки її покійного чоловіка будуть перезахоронені у склепі, який призначався для неї самої. А сама вдова буде кремована, коли прийде її час.

Чоловік Елсі Пончер Річард помер 23 роки тому у віці 81 року. Його характеризували як успішного та працелюбного бізнесмена, який "знав всіх гангстерів Лос-Анджелеса".

Бути похованим над голлівудською секс-зіркою було заповітом Пончера. За словами вдови, його поховали обличчям донизу, що він міг "дивитися" на Монро.

Реклама:

Головне сьогодні