Найволохатіша людина світу позбудеться волосся заради кінокар'єри

— 23 жовтня 2009, 15:28

Найволохатіша людина у світі Ю Чженьхуань заради продовження своєї кінокар'єри вирішив не лише прибрати частину волосся, а й змінити форму носа та очей, повідомляє The Telegraph.

32-річний житель провінції Ліонін почав зніматися в кіно ще у семирічному віці. Його залюбки брали на ролі людиноподібних мавп.

Однак нещодавно Чженьхуаня не взяли на роль Короля Мавп, мотивувавши відмову тим, що він є недостатньо привабливим.

"Я думав, що я був кращим кандидатом. Адже я схожий на мавпу і моє прізвисько - Людина-Мавпа. Я навіть знайшов професійного перукаря, який перетворив мене на справжню мавпу. Але я провалив проби, оскільки був недостатньо гарним", - розповів засмучений китаєць.

"Я збираюся зробити операцію, щоб позбутися волосся та зробити пластику обличчя, щоб зробити себе більш схожим на привабливу мавпу і змусити режисера пожалкувати про своє рішення", - заявив Чженьхуань.

За словами пластичного хірурга, потрібно зробити багато змін у зовнішності незвичайного пацієнта.

"Адже Король Мавп має великі та виразні очі, а в Ю маленькі очі з невеликими повіками. Необхідно їх розширити. Кінчик його носа занадто великий, а перенісся - недостатньо видовжене", - пояснив медик.

Це не вперше Чженьхуань ляже під ніж хірургів. Раніше чоловік змушений був видалити частину волосся, яке закривало його очі.

Незважаючи на свій незвичний вигляд, китаєць має кохану дівчину.

"У нас усе чудово. Вона не зважає на моє волосся", - зауважив чоловік.

Реклама:

Головне сьогодні