Тест

Дружина прикинулася дівчинкою і спіймала чоловіка на місці злочину

61-річна Шеріл Робертс видала себе за 14-річну дівчинку - після чого її чоловік Девід Робертс в інтернет-чаті запропонував їй зайнятися сексом, повідомляє ВВС.

Шеріл зацікавилася, чим займається її чоловік, після того, як він став проводити дуже багато часу під замком у себе в кабінеті, а особливо після того, як на екрані комп'ютера раптом виникло підозріле повідомлення, коли чоловіка не було вдома.

Потім, коли чоловік повернувся і сів за комп'ютер у своїй кімнаті, Шеріл сіла за інший комп'ютер, у вітальні, і стала видавати себе за неповнолітню дівчинку.

Чоловік майже відразу ж став робити їй в чаті непристойні пропозиції, не підозрюючи, що насправді розмовляє зі своєю власною дружиною.

Шеріл Робертс була настільки шокована поведінкою чоловіка, що повідомила про подію в поліцію, яка, вивчивши вміст його комп'ютера, виявила там десятки нелегальних порнографічних знімків неповнолітніх.

Сам Девід Робертс досить довго був упевнений, що просто був пійманий через інтернет, і протягом багатьох тижнів після арешту не знав, що донесла на нього дружина.

Під час допитів Робертс заперечував, що мав сексуальні зв'язки з неповнолітніми, але додав, що "був готовий це зробити".

Адвокат Робертса заявив, що його підзахисний зганьбив себе і всю свою сім'ю.

У суді Девід Робертс зізнався в тому, що здійснював дії сексуального характеру в присутності неповнолітніх, а також у тому, що зберігав заборонені законом фотографії

Під час розгляду справи були представлені результати психіатричної експертизи, згідно з якими у Девіда Робертса є порушення роботи мозку, через який він схильний до ексгібіціонізму.

За словами його адвоката, у момент здійснення злочину Робертс не контролював свою поведінку, і тепер сам хоче зрозуміти, чому він вів себе таким чином, а також хотів би пройти курс терапії.

Однак Девіда Робертса було засуджено до трьох років ув'язнення умовно, йому також заборонено спілкуватися з неповнолітніми - особисто або за допомогою інтернету.

Подружжя розійшлися і зараз знаходяться в процесі офіційного розлучення.