В Україні почався сезон курортних романів

— 21 червня 2010, 14:18

Літо - сезон курортних романів. За статистикою, "курортну лихоманку" переживає ледь не кожен четвертий відпочивальник: сімейні та неодружені, молоді й не дуже.

За словами психологів, курортний роман - хороші ліки від нудьги, пише ТСН.

"Ми потребуємо постійно якихось нових вражень. Так вже влаштована людина, що те, до чого ми звикли воно вже не таке цікаве", - стверджують фахівці.

Вони зауважують, що тих, у кого курортний роман закінчується шлюбом, - лише близько 2%. Решті "сезонних коханців" радять з початком стосунків обдумати їхнє завершення.

"Якщо ви на самому початку не сприймаєте це серйозно, то і прощатися вам буде легко. Треба знати, що все закінчується", - кажуть психологи і не радять починати курортний роман людям, які швидко закохуються.

Крім того, як застерігають лікарі, після сезону відпочинку наступає сезон перевірок у шкірно-венерологічному диспансері.

"Звертаються більше для обстеження. Та після обстеження виявляються найчастіше захворювання, які передаються статевим шляхом", - констатують вони.

Втім, психологи радять не панікувати передчасно тим, хто відпускає своїх "половинок" на море без нагляду. Кажуть, що сезонним пристрастям підвладні не всі і додають, що курортний роман - на те й "курортний", щоб закінчитися разом із відпочинком.

Реклама:

Головне сьогодні