Тест

Жінка зростом у 71 см народила третю дитину

Зріст 36-річної американки складає лише 71 сантиметр. Лікарі неодноразово відмовляли її від вагітності, адже дитина, зростаючи, могла б просто розчавити мамині легені та серце, повідомляє The Daily Mail.

"Ми дослухаємося до лікарів та поважаємо їх, проте вони не завжди мають рацію, тож ми врешті робимо те, що, як ми відчуваємо, буде краще", - каже Стейсі.

Жінка страждає на рідкісне генетичне захворювання, недосконалий остеогенез (Osteogenisis Imperfecta). Саме воно спричиняє зупинку росту, недорозвиненість легень та крихкість кісток.

[L]

Наймолодший член родини Гералдів - це семимісячний Малачі. Хлопчик успадкував захворювання своєї матері, так само, як і старша донька, трирічна Катері. Середня ж дівчинка, Мак'я, у свої два роки має звичайний зріст.

"Малачі народився без жодної зламаної кістки. Люди із нашим захворюванням часто народжуються зі зламаними руками чи ногами, тому що наші кістки крихкі та можуть пошкодитися під час пологів", - пояснює Стейсі.

Проте дитя важило трохи менше кілограму, а зріст його був лише 12,5 сантиметрів. Хлопчика одразу ж помістили в інкубатор. У віці 17 днів малюка вразив тяжкий вірус, а у чотири тижні йому довелося потрапити у відділення хірургії, через складну грижу.

"У якийсь момент вони сказали нам, що його серце зупинилося, і ми подумали, що він не виживе. Але, на щастя, лікарям вдалося його врятувати. Для нас це наче диво", - каже Стейсі.

Малачі уперше потрапив додому лише близько місяця тому. Уночі малюком опікується тато, а протягом дня Стейсі сама годує меншого малюка грудьми, купає дітлахів та змінює підгузки.

"Сон - це те, чого нам насправді бракує. Троє дітей були б непростим завданням для будь-кого - навіть людини нормального зросту", - зізнається Стейсі.

Жінка переконана, що народження третьої дитини ще більше зміцнило їхні з чоловіком стосунки.

"Я не думала, що можливо - любити його ще дужче. Але відколи у нас з'явився син, я гадаю, що закохуюся у Віла що день, то більше", - каже жінка.