Українці не відмовляються від Єгипту, незважаючи на акул

— 9 грудня 2010, 11:34

"Кількість українців, що вирішили відпочити в Єгипті, не зменшилася. Попит відповідає нашим планам. При цьому є одиничні випадки відмов", - розповідає комерційний директор компанії Tez Tour Ukraine Аркадій Маслов.

"Що стосується новорічного періоду, то тури в Єгипет дуже добре продаються, на даний момент практично всі тури продані", - додав він.

[L]

Маслов відзначив, що Tez Tour запропонувала своїм клієнтам у період, поки закриті пляжі, скористатися пляжами курортного міста Дахаб, розташованого уздовж затоки Агаба в південному синайському регіоні, у 90 км до півночі від міжнародного курорту Шарм-ель- Шейх.

Крім того, керівництво компанії домовилося з менеджментом пляжу Terrazzina 2 про ексклюзивне користування пляжем туристами компанії.

За словами Маслова, зокрема, 8 грудня 170 туристів компанії скористалися екскурсією "відвідування пляжу Дахаб", а 174 туристи відправилися на морську прогулянку в Дахаб.

"Ситуація повинна бути вирішена вже найближчим часом. Сьогодні в Єгипті обговорюється план, як раз і назавжди убезпечити туристів від нападу акул. Крім полювання на акул, на курорті Шарм-ель-Шейх збираються побудувати водну огорожу, що відгородить тих, хот купається", - додав комерційний директор компанії.

А тим часом єгипетська влада вирішила виділити постраждалим від укусів акул по 50 тисяч доларів (як відомо, минулого тижня акули напали на трьох росіян та українця, туристка з Німеччини померла). Про це заявив радник міністра туризму Хельмі Бадір.

За його словами уряд зважився на цей крок через те, що страхових виплат на компенсацію збитку постраждалим, очевидно, не вистачить.

За матеріалами "Інтерфакс-Україна" та ТСН

Реклама:

Головне сьогодні