Британський прем'єр повіз дружину відпочивати лоукостом у тризірковий готель

— 11 квітня 2011, 15:43

Бюджетний переліт та готель середнього класу. Так скромно відзначила свій 40-ий день народження дружина прем'єра Великобританії Девіда Кемерона Саманта Кемерон.

І хоча день народження у неї лише 18 квітня, пара вирішила скористатися початком Великодніх парламентських канікул і влаштувала собі відпустку, повідомляє The Daily Mail.

Поїздка на південь Іспанії, включала навіть піт-стоп у барі, який помітно відрізнявся від престижного Claridge's (п'ятизірковий готель у Лондоні) - зеленими пластиковими стільцями із лущеною фарбою.

Оскільки шкільні канікули ще не почалися, подружжя залишило дітей у Британії.

Британський прем'єр з дружиною приїхали до Гранади, де відвідали Алхамбру - надзвичайний палац та фортецю, побудовані мавританськими лідерами у 14 сторіччі.

Візит до Іспанії - перша закордонна поїздка відтоді як Девід Кемерон став прем'єром. Колеги уже давно закликали його зробити перерву у роботі.

Готель, в якому проживало подружжя

Ще на Різдво, пара була змушена скасувати свій запланований візит всією родиною до Таїланду, адже така поїздка, на їхню думку, стала б надмірною розкішшю, у той час, коли багато хто втрачає роботу.

Невідомо скільки коштували авіаквитки пари, але еквівалентний відліт наступного тижня коштує 152 фунтів (1976 грн.) за квиток. Вони зупинилися у тризірковому готелі, де двомісний номер коштує 120 євро (1200 грн.) за ніч.

Реклама:

Головне сьогодні