З вересня з'явиться лоу-кост рейс до Валенсії

— 22 квітня 2011, 18:00

Лоу-кост авіакомпанія "Візз Ейр Україна" оголосила про намір відкрити новий міжнародний рейс Київ-Валенсія/Манісес (Іспанія) з 6 вересня 2011 року.

Згідно з повідомленням компанії, спочатку частота рейсів на даному напрямі становитиме 2 рейси на тиждень (по вівторках і суботах). Перельоти здійснюватимуться з міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни), повідомляє УНІАН.

"Напрям Київ-Валенсія стане одинадцятим у міжнародній мережі маршрутів нашої авіакомпанії. На сьогодні ми перебуваємо на фінальній стадії процесу отримання дозволу на цей маршрут, і упевнені, що даний напрям стане одним з найбільш затребуваних", - сказав генеральний директор "Візз Ейр Україна" Сергій Дементьєв.

"Візз Ейр Україна" - перша бюджетна (лоу-кост) авіакомпанія, яка ліцензійована Міністерством транспорту і зв`язку України. У 2010 році авіакомпанія перевезла 546 тис. пасажирів. На сьогодні флот авіакомпанії складається з двох літаків Airbus A320.

Аеропорт Валенсія/Манісес (Valencia Airport in Manises) - восьмий за величиною в Іспанії щодо пасажирообороту. Він розташований за 8 км на захід від міста Валенсія.

Реклама:

Головне сьогодні