Туристам у Великобританії пропонують оселитися у "гламурному наметі". Фото

— 11 серпня 2011, 14:06

Особливість цього "готелю", яке назвали Pop Up Hotel, полягає у тому, що кожного місяця він буде змінювати своє місцезнаходження, пише Euromag.ru.

Минулими вихідними наметове місто було встановлено в Сент-Мінвері, в мальовничому куточку південного заходу Англії, який самі англійці часто називають "Кенсингтон на морі", оскільки саме там часто відпочивали королівські особи та представники знатних родин. Багато часу на установку "готелю" не знадобилось - Pop Up Hotel був "побудований" за 24 години.
Передбачається, що в Сент-Мінвері наметове місто буде перебувати 28 днів, після чого переїде на інше місце.

Перший пересувний готель у Великобританії ідеально підходить для туристів, які люблять відпочивати на природі, але не готові відмовитись від звичних зручностей. Він складається з 16 "кімнат". Турист може зупинитись як у класичному наметі, так і в шикарному шатрі з "патіо", широкими двоспальними ліжками й туалетом.

Незважаючи на те, що стіни "готелю" досить неміцні, мешканцям готелю пропонується повний спектр послуг п'ятизіркового готелю - консьєржка, перукар, зона відпочинку, а також ресторан, бар, спа та поле для гольфу. На сніданок шеф-кухар Pop Up Hotel готує гостям яєчню з продуктів ферми, яка розташована неподалік, на обід - рибу з місцевих річок.

Однак вартість проживання в "гламурному" наметовому містечку значно відрізняється від цін у звичайному кемпінгу - за ніч клієнтам доведеться сплатити від 115 до 495 фунтів стерлінгів (від 130 до 492 євро). Незважаючи на це, забронювати "номер" в готелі вже практично неможливо.

Ідея створити "п'ятизірковий" кемпінг належить англійському підприємцеві. Однак він не перший, хто придумав такий незвичайний спосіб відпочинку. Перше видання путівника "Cool Camping", що вийшло 2006-го року, нараховувало лише чотири "гламурних" наметових містечка. Наразі їх більше сотні, пише La Repubblica.

Утім, як стверджує представник фірми Canopy & Stars, яка займається бронюванням номерів вупересувному наметовому містечку, Том Діксон, Pop Up Hotel вивів цей тип кемпінгу на новий рівень.

"Людям подобається почуття тимчасовості, коли щось можна спробувати один раз, - каже Діксон. - Якщо розповісти про цей кемпінг другу, і він теж захоче провести там кілька днів, то, якщо довго зволікати, на старому місці готелю вже може не бути, бо він переїде. Таким чином, відпустка друга буде зовсім не схожа на твою", - додав він.

Реклама:

Головне сьогодні