Топ-5 подарунків для любителів подорожей

Портал Lonely Planet допомагає вибрати новорічні й різдвяні сувеніри туристичної тематики, яким зрадіє фанат гаджетів, перфекціоніст, романтик та модниця.

Час до свят летить швидше за оленів Санта-Клауса, тож варто засукати рукава та почати готувати дарунки. "Класифікувати" своїх близьких та підібрати їм відповідні презенти намагається допомогти своїм читачам сайт lonelyplanet.com.

Планшет чи лептоп, який можна по-всякому совати, щоб упіймати примхливий сигнал Wi-fi – це візитівка фаната гаджетів, який любить подорожувати.

Планшет чи лептоп - це візитівка фаната гаджетів

Рухатиметься він жвавими вулицями Токіо чи вбиватиме час на автобусній зупинці десь у Мексиці, дорога іграшка буде в нього в руках або стирчатиме з сумки – приваблюючи погляди заздрісників та крадіїв. Мандрівним техно-фанатам відомо, що, демонструючи дорогі гаджети, вони можуть наражати себе на неприємності, але лишити вдома ультрамодний лептоп вони просто не в змозі.

Ідеальний дарунок: "маскувальний" чохол для лептопу чи телефону, що має вигляд старого пошарпаного конверту.

Гаслом поведеного на плануванні перфекціоніста є "береженого Бог береже". Він не вирушить у подорож без скрупульозно прокладеного маршруту, протимоскітних сіток, ліків від малярії та антибіотиків різних спектрів дії. Умови своєї угоди страхування він здатен розказати вам на пам’ять.

Щоб не залишитися з пустими кишенями, варто дарувати спідню білизну із таємними кишеньками

Ідеальний дарунок: спідня білизна з кишеньками для зберігання документів, кредиток та грошей.

Мандрівний романтик – це той, хто натхненно зітхає, стоячи на одному з мостів Венеції, та впадає в екстаз, опинившись на лавандових полях Провансу. Ви впізнаєте його за характерними автопортретами в Facebook, зробленими фотоапаратом на витягнутій руці.

Ідеальний дарунок: "замочок кохання" з тих, на яких закохані по всьому світі викарбовують свої ініціали та чіпляють на мальовничих мостах. Це має символізувати, що любов їхня триватиме вічно, або, принаймні, поки місцева влада не відрядить туди майстра з кусачками.

Іще романтикові можна презентувати кольоровий замочок, кодом до якого можна зробити його ім’я.

У дорожньому гардеробі гламурного "джетсеттера" в жодному разі немає чоботів Ugg. Модна мандрівниця-тусовщиця має незмінно-вишуканий вигляд, і губи в неї ретельно нафарбовані – байдуже, в Лондоні вона або в Лімі.

Найгірше в подорожах для неї – це коли вона стає бліда, вимучена й схожа на своє фото в паспорті, й коли правила авіаперевезень перешкоджають їй узяти з собою на борт увесь свій косметичний арсенал.

Ідеальний дарунок: дорожній набір приємних дрібничок

Ідеальний дарунок: дорожній набір приємних дрібничок, як то заспокійлива шовкова маска для очей, що має аромат лаванди, або цілющий бальзам для обвітрених губів чи набряклого носа.

Турист-хвалько ніколи не розкаже вам про те, як сплавлявся на каное Амазонкою або танцював із масаї в Кенії. Але співрозмовникам навряд чи вдасться вклинитися зі своїми темами в його безкінечні оповідки про подорожі.

Ідеальний дарунок: світова скретч-мапа, на якій мандрівник-ентузіаст з гордістю зможе "повидряпувати" країни, в яких побував, почепити на стіну та мліти від запитань гостей: "О, невже ви справді були в Ефіопії?"

Фото donbass.ua, new-time.ks.ua, oboi.ws, copypast.ru, atf.org.ua

Реклама:

Головне сьогодні