Туристам Іспанії покажуть "маршрут смерті"

— 29 жовтня 2012, 12:34

Метою даного фестивалю, який проводиться вже вчетверте, є відновлення традицій, пов'язаних з Днем усіх святих, а також популяризація нового незвичайного туристичного маршруту європейськими кладовищами.

Організатори фестивалю розглядають кладовища як культурну спадщину людства, яку необхідно охороняти і берегти, пише Euromag.ru.

В рамках фестивалю будуть організовані нічні екскурсії на місцеві цвинтарі, які є частиною маршруту європейськими кладовищами (Ruta Europea de Cementerios Singulares), майстер клас з виготовлення традиційних світильників з динь, а також конкурс каш з подальшою дегустацією.

У ці дні пройдуть різноманітні конференції, присвячені питанням розуміння смерті, кінопокази, концерти та театральні вистави. Так, наприклад, театральна група Somnus de Almedinilla представить виставу "Похоронний римський ритуал і банкет", який відтворить картину похорону римського громадянина.

На кладовищі Сан-Рафаель можна буде побачити унікальний монумент - підземні римські водосховища (Las Cisternas Romanas), віком 2 000 років.

Реклама:

Головне сьогодні