Найгарніші ковзанки світу. Фото

Із настанням справжніх зимових холодів, з'являється новий вид дозвілля - катання на ковзанах.

Видання CNN пропонує переглянути добірку найбільш привабливих ковзанок з усього світу: великих і не дуже, штучних і природних.

Banff Lake Louise, Канада

Засніжені гори, що оточують крижане озеро. Це одна із причин, чому Лейк-Луїз прикрашає величезну кількість канадських листівок. Це місце знаходиться в двох годинах їзди через Скелясті гори з Калгарі - найближчого великого аеропорту. На ковзанці є місця, де, до речі, можна зігрітися.

Vienna Ice Dream, Австрія

Перед Віденською мерією, дві ковзанки об'єдналися в одну, аби створити справжнє "ковзальне" поле, розміром 6 тис. квадратних метрів.

У парку, який оточує ковзанку, "розкидані" невеличкі крамнички і кіоски, де можна поласувати австрійською випічкою і гарячими напоями.

Червона Площа, Москва

Взимку чверть всієї Червоної площі у Москві займає по-різдвяному оформлена ковзанка. Фігуристи катаються, милуючись святковими вогниками Кремля, собору Василя Блаженного і Державного історичного музею.

Rideau Canal Skateway, Оттава

Канал Рідо, який належить до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, не тільки є ковзанкою, а і проходом для місцевих пасажирів, які прямують на роботу, до школи чи у магазин.

Природна ковзанка тягнеться 7,8 кілометра і проходить біля будівлі Канадського парламенту.

Ковзанка в Rockefeller Center, Нью-Йорк

Що спільного мають американські фільми про Різдво? Катання на ковзанах в Рокфеллер-центрі!

Знамениту ковзанку було створено в 1936-ому році, аби привернути увагу до магазинів та ресторанів ТЦ "Sunken Plaza".

Озеро Шічахай, Пекін

До складу озера Шічахай у Пекіні насправді входить три озера: Цяньхай, Сіхай і Хоухай.

Оточене історичною архітектурою, відкрита ковзанка має крижані стільці та льодові велосипеди, які можна взяти напрокат.

Eiffel Tower Ice Rink, Париж

Мальовнича ковзанка у Парижі, на жаль, закрита цього року через реконструкцію на першому поверсі вежі. Але уже наступного року її відкриють знову.

Ковзанка першого рівня знаходиться приблизно в 60-ти метрах над Champs de Mars. Вона відкрилася в 1969 році, була реконструйована і відкрита знову в 2004 році. Прокат ковзанів знаходиться на території готелю.

Skate at Somerset House, Лондон

У дворі 18-го сторіччя можна покататися лише годину. Але вона точно ніколи не забудеться.

Протягом ковзання тут можна поласувати цукерками і шампанським, а вночі, ковзанка перетворюється на данспол, де грають відомі Діджеї.

Evergreen Lake, Колорадо

В тридцяти хвилинах від міста Денвер, розташувалася величезна зона відпочинку, що складається з 11-ти хокейних майданчиків та величезної ковзанки.

У будиночках, розташованих поряд, можна скуштувати гарячого шоколаду та різноманітні закуска, гріючись біля кам'яного каміну.

Bondi Winter Festival Ice Rink, Сідней

Протягом зимових місяців тут у Сіднеї працює ковзанка.

Вона вважається найбільшою відкритою ареною для катання у південній півкулі. Щороку її відвідують близько 30 тис. любителів покататися.

Реклама:

Головне сьогодні