Тест

Найбільш видовищні ялинки світу. Фото

Аби виглядати привабливо, новорічна ялинка повинна бути традиційною. А якщо, наприклад, вона зроблена з Lego чи з мигдального печива?

Деякі ялинки у світі є справді незабутніми цього року. CNN вирішив зробити своєрідний рейтинг найбільш приголомшливих новорічних ялинок світу.

Вільнюс, Литва

Цього року старе місто Вілюнюсу прикрашає 25-метрова красуня. Вона має металевий каркас та вкрита справжніми ялинковими гілками.

Малайзія

Висока ялинка, яка розташувалася у Малайзії зроблена із Lego. 9-метрове дерево створили із 400 тис. блоків дитячого конструктора.

Нью-Йорк

У Рокфеллер-центрі у Нью-Йорку на відкритті новорічної ялинки були присутні Мерайя Кері, Леона Люїс та інші.

12-тонне дерево прикрасили 45 тис. світлодіодними ліхтариками. На верхівці горить зірка, що складається з кристалів Сваровскі.

Галерея Лафайєт, Париж

20-метрова ялинка у галереї Лафайєт у Парижі - складна конструкція, де головною прикрасою є годинник. Святкуючи своє 30-річчя, швейцарська годинникова компанія взяла участь у виготовленні ялинки.

Бразилія

У Бразилії встановили 85-метрову плаваючу ялинку. Її вага складає 540 тонн і вона по праву називається найбільшою плаваючою ялинкою в світі.

Вашингтон

Минулого року, родину президента США розкритикували за надмірні новорічні прикраси: в них нарахували аж 54 ялинки. Цього ж року, кількість ялинок зменшилася до 24.

Головна ялинка розмістилася за воротами Білого дому. Вона має 10 метрів висоти і її доглядають служби національного парку.

Берлін

Кожного року Норвегія дарує Берліну ялинку - на знак миру і солідарності від моменту падіння Берлінської стіни.

Північна Кароліна, США

Команда кухарів-кондитерів готелю Рітц у Північній Кароліні працювала 58 годин і створила ялинку із мигдального печива. На її створення пішло 8 тис. штук.

Лондон

Один із люкс-брендів із виготовлення парасольок, прикрасив ними новорічну ялинку у Лондоні.

Франція

Ще один французький готель представив ялинку у стилі бароко. Її декорували складними оперними вбраннями і сотнями кристалів.

Рим

Один італійський модний будинок також представив власну ялинку. Дерево прикрасили сумочки.

Лондон

І ще одна новорічна ялинка створена із пластикових пляшок. На її створення знадобилося 900 "елементів".