Тест

Компанія TICKETS.UA пропонує рішення для ефективної організації ділових подорожей для корпорацій

Тема зменшення витрат на відрядження співробітників сьогодні актуальна, як ніколи. Практика європейських компаній показує, що корпорації для оптимізації витрат, пов'язаних з діловими подорожами, намагаються автоматизувати цей процес та створювати більше 70% всіх бронювань самостійно, використовуючи корпоративні онлайн- інструменти.

Згідно з даними останніх досліджень, складні перельоти становлять до 8% всіх авіа запитів корпорації, та їх рекомендують бронювати через агенції. В той самий, час,як інші 92 % простих перельотів, а також додаткові тревел послуги: залізничні квитки, готелі, страхові поліси, тощо - компанії прагнуть максимально перевести в онлайн.

Компанія TICKETS.UA є одним з лідерів ринку продажів авіаквитків та тревел послуг в Україні, тому постійно прагне до інновацій. Цього разу компанія першою запропонувала унікальне рішення для ефективного управління діловими подорожами.

AeTM - провідне рішення, що дозволяє великим корпораціям автоматизувати процес організації відряджень співробітників, використовуючи інструмент онлайн- бронювання. Корпорації отримують доступ до всього спектру тарифів на авіаквитки, а також ресурсу залізничних квитків Укрзалізниці і багатьох інших провайдерів туристичних послуг (готелі, трансфери, страхові поліси, тощо). Якщо в корпорації є спеціальні тарифи авіакомпанії, вони також будуть доступні в AeTM .

[L]

Процес замовлення тревел послуг через AeTM повністю автоматизований. Користувач з самого початку шукає оптимальний маршрут, що дозволяє уникнути тривалої переписки і додаткових телефонних переговорів. Після вибору, замовлення миттєво відображається в "Особистому кабінеті". При цьому немає необхідності турбуватися про дотримання внутрішніх правил організації відряджень (ліміти на проживання в готелі, перельоти, тощо - система автоматично проконтролює, щоб обрана подорож повністю відповідає встановленим правилам. Бронювання, що не відповідають корпоративним правилам, можуть бути відхилені або авторизовані, залежно від позиції, яку займає співробітник в компанії. Також системою передбачена функція "авторизація ділової поїздки" для оперативного узгодження умов подорожі з відповідальним менеджером в компанії. Після підтвердження замовлення дані автоматично передаються в обслуговуючу агенцію для подальшого оформлення проїзних документів.

Аналітичні інструменти системи дозволяють автоматично генерувати звіти для подальшого аналізу витрат, використання бюджету, визначення топ напрямків, структури замовлень, тощо. При необхідності може бути здійснена інтеграція AeTM з обліковими системами корпорацій, наприклад, такими, як 1С або SAP, а також корпоративними системами і порталами.

Переваги рішення для корпорацій :

• доступ 24 / 7 до основних тревел послуг (авіа , готелі, залізничні квитки, страхові поліси)

• Простий та зручний графічний інтерфейс , в якому легко працювати всім

• Ефективний процес організації відряджень

• Оперативна авторизація поїздки

• Дотримання правил відряджень, встановлених в корпорації

• Застосування корпоративних знижок і спеціальних умов

• Потужний і гнучкий модуль адміністрування правил на відрядження та процесу організації ділової поїздки

• Інтеграція з обліковими системами

• Наявність веб інструменту для статистичного аналізу тревел витрат та економії

• Додаткова економія за рахунок зниження середньої вартості перельоту

• Доступ в будь-якому куточку світу через веб рішення або мобільний додаток

Відтепер співробітники корпорацій можуть з легкістю планувати, бронювати і здійснювати оплату всіх послуг у будь-якій точці світу, відповідно до встановлених компанією правил ділових подорожей. Таким чином, TICKETS.UA стала першою компанією в Україні, яка запропонувала корпораціям спеціалізоване рішення, що дозволяє знизити витрати на ділові подорожі та значно заощадити час співробітників .

На сьогоднішній день AeTM використовується більш ніж 6600 корпораціями в 74 країнах світу.

Серед користувачів AeTM такі великі корпорації, як Microsoft, Nestle, IBM, SAP, Phillip Morris International, Nokia Siemens Networks, Volvo, Nordea Bank, Cemex, Daimler, France Telecom, Bosch і багато інших.