Авіаквиток онлайн. Яка цінність для пасажира?

Купівля авіаквитків в інтернет вже давно стала звичною для більшості українських пасажирів. Більше 1/3 мандрівників воліють купувати авіаквитки онлайн на користь економії ціни і часу.

Всього за 5 років компанія TICKETS.UA стала лідером українського авіаційного онлайн ринку, продаючи тисячі авіаквитків щодня. Однак подивимося на авіаквиток з точки зору його цінності і дізнаємося, що закладено в його вартість. Авіаквиток - це послуга авіакомпанії,і вона несе відповідальність за переліт, багаж та інші сервіси. Онлайн агенції виступають в ролі продавця - дистрибутора послуги. Для перевірених онлайн агенцій важливо дбати про пасажира до, під час і після поїздки.

Розглянемо детальніше, що гарантує онлайн агентство при покупці авіаквитка.

До вильоту або планування поїздки.

Краща ціна. TICKETS.UA дає клієнтові кращу ціну на ринку через відсутність сервісного збору і спеціальних тарифів і знижок, завдяки довгостроковим партнерським відносинам з авіакомпаніями і обсягами продажів. Унікальний сервіс рейтингу авіакомпаній і відстеження ціни на авіаквитки на TICKETS.UA дає пасажиру весь спектр рекомендацій, про авіакомпанію, часу і датах на які краще купувати авіаквитки.

Технології компанії TICKETS.UA дозволяють працювати у транскордонній моделі пошуку варіантів і вартості авіаперельотів. Для клієнта - це гарантія найнижчого доступного тарифу і широкий спектр пропозицій.

Вибір варіантів перельоту. Завдяки інноваційним технологіям пошуку мінімальних тарифів, на TICKETS.UA пасажир має можливість купити авіаквиток на всі можливі традиційні і лоукост авіакомпанії.

Гнучка система оплати - пасажир може вибрати зручний для нього спосіб оплати квитка: картою, за рахунком в будь-якому відділенні банку, через Приват24 та інші платіжні системи.

Безпека персональних даних - використання стандарту безпеки електронних платежів PCI DSS забезпечує безпеку даних про власників платіжних карт, які передаються, зберігаються і обробляються в TICKETS.UA.

Планування переваг на борту. З TICKETS.UA пасажири зможуть ще до вильоту запланувати собі комфортні умови перебування на борту. Вибір місця в літаку, переважного харчування, умови провезення багажу - все це доступно онлайн.

Під час перельоту:

Чітко спланований маршрут. Більше 80% транзакцій - прямі перельоти, з точки А в Б, без зміни борта, авіакомпанії і т.п. Однак, найчастіше, переліт з пересадками коштуватиме дешевше, ніж прямий переліт. Не варто хвилюватися про час стиковки. TICKETS.UA автоматично запропонує варіанти перельотів, де пасажир може має достатньо часу, щоб змінити борт літака, а аеропорт виконати всі процедури обслуговування.

Комфорт на борту. Більшість авіакомпаній надає пасажиру можливість вибрати місце в літаку. Імовірно, що близько 65% пасажирів віддають перевагу місцю біля вікна, 20% вважають за краще сидіти біля проходу, а для 15% пасажирів місце в літаку не має значення. Питання харчування на борту ставати менш актуальним враховуючи перехід авіакомпаній на продаж додаткових сервісів, включаючи харчування. Якщо пасажир вибрав перевізника, який включає харчування у вартість авіаквитка і надає можливість заздалегідь вибрати тип харчування (меню), рекомендуємо цим скористатися.

Підтримка 24/7. Компанія TICKETS.UA розуміє потребу своїх клієнтів у цілодобової підтримки, і дає їм можливість зв'язатися з оператором для вирішення виниклої ситуації 24 години на добу 7 днів на тиждень 356 днів на рік.

Турбота про клієнта. Часте оману серед прихильників купувати авіаквитки традиційним способом, в авіакасі - це те, що онлайн агентство не проінформує пасажира про затримку, перенесення або відміну рейсу. За бажанням клієнта, TICKETS.UA направить Вам повідомлення про зміни в рейсі по електронній пошті і по СМС.

Після вильоту.

Промо акції. Тримати пасажира в курсі всіх промоакцій авіакомпаній і новин індустрії, одне із завдань TICKETS.UA. Раніше бронювання та промо акції зможуть допомогти клієнт заощадити від 10 до 25% вартості перельоту.

Компанія TICKETS.UA може сміливо пишатися безперебійної випискою авіаквитків і виконанням фінансових зобов'язань перед пасажирами і авіакомпаніями. Більше 2 000 000 пасажирів довірили їй свою подорож. І це свідчить про стабільність та надійність компанії!

Реклама:

Головне сьогодні