Приголомшуючий Київ ®

— 18 листопада 2015, 17:33

Стародавня частина міста

За свою більш ніж 1500-річну історію Київ пережив безліч яскравих і визначних подій. Це знайшло відображення в районуванні і архітектурі. Дискусії про походження назви деяких районів Києва не вщухають досі. Найбільш древні — Поділ та Оболонь. Поділ — рівнина, яка знаходиться на березі Дніпра. Зараз це найпопулярніший туристичний район Києва. Прямі вузькі вулички, округла набережна та відсутність активного руху транспорту ніби закликають до піших прогулянок.

Розваги

Київ знайде чим здивувати любителів культурного відпочинку. Для екстремалів — маса можливостей отримати яскраві емоції. Це прогулянки на повітряній кулі, стрибки з пішохідного мосту (роуп-джампінг) і найдовший канатний спуск в країні — від арки Дружби Народів через Дніпро до Труханового острова (600 м).

Подобова оренда житла в Києві

Щодня столиця України приймає масу гостей. Тому ринок подобової оренди житлової нерухомості в Києві — один з найрізноманітніших і насичених в Україні. Діапазон цін, як і категорій житла, — дуже широкий. Хостели в центральній частині міста коштують 75-80 грн/ніч. Дизайнерські квартири, апартаменти з 2-4 кімнатами подобово в Києві можна зняти в межах 4000-6700 грн. за добу.

Дані про нерухомості можна отримати з бази порталу http://www.dobovo.com. Всього на сайті — більше 2100 квартир в Києві, пропонованих в добову оренду. Вони укомплектовані необхідними меблями і технікою. Потенційний орендодавець може зв'язатися через сайт з власником квартири. Служба Dobovo.сom супроводжує угоду, погоджуючи потреби гостей з наявними пропозиціями.


Як радять експерти сервісу подобової оренди житла "Добово" (http://www.dobovo.com/ru), вибираючи квартиру в Києві, краще відштовхуватися не від ціни, а від потрібного району. Діапазон цін настільки широкий, що навіть у найпрестижніших районах (Хрещатик, Липки, Печерськ, Бесарабка, Золоті Ворота) можна знайти бюджетне житло. І навпаки, у віддалених спальних районах є шикарні апартаменти і квартири люкс.

Реклама:

Головне сьогодні