Як басейн готелю в Марокко став "вірусним" у Instagram

— 24 листопада 2016, 14:30

Французька пара Габріель і Еліс Тассері почали управляти невеличким готелем у столиці Марокко в 2015 році. До цього часу, з 2002 року, ним керував батько Габріеля.

Молоде та енергійне подружжя вирішило спробувати втілити блогер-орієнтовану стратегію для соціальних медіа. Для цього вони стали запрошувати до себе популярних користувачів Instagram.

"У лютому 2015 року у нас був наш перший інстаграмер @galabcn – модна стилістка із Іспанії. На той час у неї було 10 тисяч послідовників, що здавалися нам багато, бо самі ми мали лише 200-300", – розповіла Еліс Mashable.

Коли ж до готелю приїхала блогер Лорен Буллен, власниця акаунту @gypsea_lust (825 тисяч послідовників), та її партнер Джек Морріс @doyoutravel (1,6 мільйонів послідовників), які опублікували світлину свого сніданку, басейн готелю Riad став воістину "знаменитим".

Just me & my 🦄🦄🦄 @funboylife

Світлину опубліковано користувачем LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) Лип 26, 2016 о 4:35 PDT

Добре відомо, що готелі, ресторани та інші туристичні об’єкти по всьому світу платять впливовим блогерам соціальних медіа, щоб їх відвідували.

[L]Лорен Буллен розповідає, що у Riad Jasmine вона з другом прожили "декілька ночей в обмін на пост кожного". Ціни за один номер у готелі варіюються від 95 до 125 євро за ніч.

"Світлини стали вірусними і тепер всі хочуть там зупинитися, мати ту ж картинку", – сміється Лорен.

Власники готелю зізнаються, що більше 80% гостей оселилися у них, бо бачили фотографії басейну на Instagram і Pinterest.

На даний час вони запрошують до себе два-три блогера щомісячно.

"Ми не можемо прийняти більше, тому маємо лише 7 кімнат і хочемо тримати готель інтимний для всіх інших гостей... Не кожен гість хоче, щоб його зображення біля басейну опинилося в мережі", – пояснює Еліс.

>> WANDER IN PARADISE 🌙✨ @angelicablick @ohhcouture @leriadyasmine

Світлину опубліковано користувачем Angelica Blick (@angelicablick) Жов 12, 2016 о 9:39 PDT

Chillin' by the pool 💦 @leriadyasmine @ohhcouture @angelicablick

Світлину опубліковано користувачем Angelica Blick (@angelicablick) Лис 15, 2016 о 3:10 PST

Реклама:

Головне сьогодні