Пакуємо валізи і їдемо відпочивати до Єгипту!®

PROMOTED — 13 березня 2018, 14:25

Найчастіше Єгипет асоціюється тільки з пляжним відпочинком. Поряд з цим, країна фараонів багата яскравими фарбами, нескінченними пустельними просторами, загадками древньої цивілізації і райськими місцями.

Марса Алам колись рибальське село, зараз – це курорт Єгипту, який дуже швидко розвивається.

І розташувався він на південному узбережжі Червоного моря. Відпочивальників курорт приваблює, перш за все, малолюдними пісочним пляжами, сухим кліматом і теплим морем.

У зимові місяці температура повітря зазвичай на 2-3˚више в порівнянні з Хургадою і Шарм-ель-Шейхом.

Ця особливість робить курорт відмінним вибором для тих, хто хоче поніжитися на сонечку, не чекаючи високого сезону.

Віддаленість "рибальського села" від галасливих міських розваг сприяє не тільки релаксації і спокійного відпочинку. Марса Алам - це ідеальне місце для дайвінгу. Незаймана флора і фауна підводного світу по своїй мальовничості багато в чому перевершує Шарм-ель-Шейх.

Неодмінно поїдьте до пустелі на квадроциклах. Поїздка дозволить відчути безкрайність та чарівність єгипетської природи, побувати в селищі бедуїнів, дізнатися про побут і звичаї мешканців пустелі, покататися на верблюдах.

Відвідайте Луксор. Це старовинне місто, яке виникло на місці столиці Давнього Єгипту.

Всесвітній центр археології, справжній музей під відкритим небом. Він вражає великою кількістю святинь, резиденцій, храмів, гробниць і інших стародавніх споруд - це потрібно побачити хоча б раз в житті!

На півночі від Хургади розташувався курорт Ель Гуна або "Єгипетська Венеція". Це дивовижний містечко на воді, зручно розкинувся на безлічі штучних острівцях. Мешканці курорту і туристи пересуваються по блакитним водам морських каналів на маленьких човниках або катерах, що надає місту схожість з європейською Венецією.

І це лише невелика частина визначних місць, які чекають на вас у Єгипті. Родина найдавнішої цивілізації пропонує безліч розваг на будь-який смак для молоді, сімей з дітьми та тих, хто подорожує наодинці.

А щоб ваша відпустка була комфортною та цікавою, звертайтеся до туроператора Coral Travel, де вам допоможуть підібрати найкращі варіанти для відпочинку. Всі пропозиції на сайті http://egypt.coraltravel.ua/

Головне сьогодні