Гімн США на інавгурації Дональда Трампа виконає співачка з українським корінням

— 15 грудня 2016, 18:00

Останні кілька тижнів команда 58-го президента США намагалася знайти виконавця, який заспіває гімн Америки 20 січня 2017 року під час церемонії інавгурації Дональда Трампа, пише USAToday.

14 грудня команда обраного президента США випустила офіційну заяву з ім'ям співачки, на якій зупинив свій вибір Трамп: "Джекі Іванко виконає національний гімн на 58-й президентській церемонії інавгурації. Вона є істинним зразком для наслідування і джерелом натхнення для молодих людей по всьому світу. Джекі уособлює все найкраще і яскраве в Америці".

Джекі народилася у Пенсильванії, її прапрадід по батьковій лінії був українцем. Його родина переїхала у США, і прадід Джекі Джозеф Іванко народився уже у Пенсильванії.

Джекі Іванко – класична кроссовер-співачка. З 2009 вона випустив EP і п'ять альбомів, два з який були визнані золотим і платиновим.

Busy morning with lots happening! #todayshow

A photo posted by Jackie Evancho (@officialjackieevancho) on Dec 14, 2016 at 7:57am PST

Юна власниця сопрано з українським корінням не вперше виступатиме поруч із президентом. У 2010 році з Бараком Обамою Джекі виконала відому композицію "Holy Night" на запаленні вогнів Національної ялинки, а в 2012 заспівала на Національному молитовному сніданку у Вашингтоні.

У 2010 році з Бараком Обамою Джекі виконала відому композицію "Holy Night" на запаленні вогнів Національної ялинки. Фото zimbio.com

Раніше у мережі з'явилося відео, в якому зібрані 14 епізодів із серіалів і кіно, в яких бізнесмен і 45-й президент США Дональд Трамп грає самого себе.

[L]Також йшлося про те, що одразу після перемоги Дональда Трампа на виборах президента США, американки, афроамериканці й мусульмани започаткували мирний протест щодо політики новообраного очільника держави. Чіпляючи булавку на одяг, небайдужі висловлюють солідрність із тими, кого зачепив своїми висловлюваннями Трамп.

Він неодноразово висловлювався з приводу заборони мусульманам перетинати кордон США, він також озвучував расистські коментарі на адресу темношкірих американців, а сексизм нового президента навіть сколихнув американок на флешмоб проти насильства над жінками

Реклама:

Головне сьогодні