Університет Шевченка запустив безкоштовні курси онлайн

— 2 липня 2013, 14:01

Проект "Університет онлайн" є першими в Україні масовими безкоштовними онлайн-курсами, йдеться в описі проекту.

Кожен курс проекту "Університет онлайн" буде складатися з відеолекцій провідних викладачів КНУ ім. Тараса Шевченка, інтерактивних тестів, що дозволять закріпити отримані знання, а також форуму, на якому студенти зможуть задати питання викладачу та спілкуватися один з одним.

Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер та наявність доступу до мережі Інтернет.

Першим масовим онлайн курсом проекту став "Бренд-менеджмент" доцента економічного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка Андрія Длігача.

Цей курс ставить за мету розповісти всім бажаючим про те, як створювати і посилювати вже існуючі бренди.

Участь у курсах можуть взяти студенти як профільних, так і непрофільних факультетів, абітурієнти, всі бажаючі створити свій бізнес та бренд, підприємці, лідери та відповідальні за імідж неприбуткових організацій, працюючі професіонали та всі, хто зацікавлений питаннями створення та управління брендами.

[L]Реєстрація на масовий онлайн курс "Бренд-менеджмент" відкрита на сайті http://online.knu.ua з 1 липня. Дата початку курсу – 16 вересня 2013 року.

Як відомо, безкоштовні онлайн-курси є популярними закордоном. У травні 2012 року Гарвардський Університет і Массачусетський технологічний інститут (МТІ) запустили спільний проект дистанційного онлайн-навчання EdX. Навчання – безкоштовне, а все, що потрібно потенційному студентові – комп’ютер з інтернетом.

На популярній платформі coursera можна безкоштовно проходити онлайн-навчання Принстонського університету, Університету Мічігану, Стенфорда, Каліфорнійського університету, Берклі, Університету Пенсільванії, Каліфорнійського технологічного інституту, Університету Джонса Хопкінса, Единбурзького університету та інших.

Всесвітньо відома платформа для безкоштовного онлайн навчання coursera
Реклама:

Головне сьогодні