Відео останньої пісні Емі Вайнхауз

— 15 вересня 2011, 12:53

Відеокліп на композицію "Body and Soul", яку ретро-соул співачка записала спільно з американським співаком Тоні Беннеттом, з'явився на відеосервісі 14 вересня, в день народження Уайнхаус, повідомляє Лента.ру.

Робота над "Body and Soul" проходила в березні 2011 року в студії звукозапису Abbey Road в Лондоні. Композиція увійшла до платівки Бенетта "Duets II", де крім дуету з Емі Вайнхаус можна також почути спільні пісні виконавця з Леді Гагою, Майклом Бубле, Аретою Франклін та іншими.

Оригінал "Body and Soul" датований 1930 роком. Авторами пісні є Едвард Хейман, Роберт Саур, Френк Ейтон і Джоні Грін.

Крім релізу останнього студійного запису Емі Вайнхаус 14 вересня також відбулося відкриття благодійного фонду імені співачки, повідомляє Associated Press. Фонд відкрився попри труднощі з реєстрацією його назви.

За словами батька виконавиці, Мітча Вайнхауса, організація Amy Winehouse Foundation займатиметься наданням допомоги молодим людям, які її потребують (у тому числі тим, хто страждає від наркотичної чи алкогольної залежності).

Емі Вайнхаус була знайдена мертвою в своєму лондонському будинку 23 липня. У середу, 14 вересня співачці виповнилося б 28 років.

Реклама:

Головне сьогодні