Де у Києві відбудуться основні події Євробачення-2017. ІНФОГРАФІКА

— 23 березня 2017, 13:56

Організатори Євробачення-2017 у Києві оприлюднили перелік основних локацій міжнародної події.

Міжнародний виставковий центр. Фото petition.kievcity.gov.ua

Стало відомо, що 7 травня відбудеться церемонія відкриття червоної доріжки і урочисте відкриття пісенного конкурсу Євробачення на площі Конституції, йдеться на сайті UA:Перший.

"Сьомого травня відбудеться церемонія відкриття пісенного конкурсу Євробачення. І після численних дискусій щодо розміщення червоної доріжки ми зупинилися на локації біля Маріїнського палацу, поряд з будівлею Верховної Ради", – розповів креативний директор події Церемонії відкриття та червоної доріжки Євробачення-2017 Сергій Проскурня.

Він також додав: "Українська червона доріжка буде рекордно довгою – 265 метрів".

Інфографіка ukrinform.ua. Для збільшення натисніть на зображення

Вона спрямовуватиме усіх учасників події до місця проведення церемонії відкриття Євробачення – до Конгресно-виставкового центру "Парковий".

Мовник-організатор повідомляє, що відкриття пісенного конкурсу відбудеться в українському стилі.

[L]КВЦ "Парковий" також буде місцем, де розташується Євроклуб під час тижнів Євробачення. Він працюватиме з 1 до 14 травня.

Євроклуб – це одна з офіційних локацій пісенного конкурсу, де проводяться закриті вечірки для членів делегацій країн-учасниць, зокрема після генеральних репетицій та виступів конкурсантів.

Що стосується Євромістечка, то воно розміститься на центральній вулиці Києва – Хрещатику.

Робота містечка Євробачення розпочнеться з 4 травня і триватиме до 14 травня. На цій локації у дні півфіналів та фіналу відбуватиметься пряма трансляція шоу на екранах і щодня діятимуть фудкорти, відбуватимуться концерти та різноманітна розважальна програма.

Нагадаємо, півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня.

Усі шоу відбуватимуться на головній арені цьогорічного Євробачення – Міжнародний виставковий центр.

Україну, яка цього річ приймає конкурс, а отже автоматично потрапляє до фіналу пісенного змагання, представлятиме гурт O.Torvald.

Уперше в історії конкурсу його вестимуть троє чоловіків.

Конгресно-виставковий центр "Парковий". Фото stopcor.org

Усю першу партію квитків на фінал Євробачення, яка вийшла у продаж 14 лютого, було розпродано протягом 15 хвилин. 52% квитків на Євробачення-2017 придбали з України.

22 березня СБУ заборонила на 3 роки в'їзд в Україну російській виконавиці Юлії Самойловій, обраній для участі у Євробаченні-2017, через виступи в окупованому Криму.

СБУ перевірить усіх учасників Євробачення у Києві на можливі порушення українського законодавства, зокрема представницю Вірменії на конкурсі, яка можливо виступала на окупованому півострові.

Реклама:

Головне сьогодні