Хто грав Короля Ночі? Актор найепічнішого персонажа розповідає про свого героя. Спойлери

— 3 травня 2019, 12:21

Король Ночі – найхимерніший персонаж "Гри престолів", чиє вбивство змусило цікавити серіалом, навіть тих, хто мужньо ігнорував його весь цей час.

Але хто ховався під маскою? Володимир Фурдік – 49-річний словацький дублер, який зіграв Короля темряви у 7 та 8 сезонах. Проте, облич в нього більше, ніж у Бога смерті.

Фото:Within Nigeria

Протягом усієї саги він з’являвся в різних ролях: він дублював акторів, грав невідомих бійців зі шпагами у 14 епізодах, а також першого ходячого блукача, якого вбив Джон Сноу у восьмому епізоді п’ятого сезону "Суворий дім".

І це саме з нього лісові істоти створили Короля Ночі.

Фото: The Daily Beast

Але хто він? Давно загублений Таргарієн? Давній Старк? Як він став тим, ким він є? Можливо, людина, яка ховається під крижаними шипами могла б це роз’яснити?

Проте, в інтерв’ю для The Daily Beast актор стверджує, що йому аж ніяк не цікаво дізнатись, ким жахливий король був у минулому.

"Я б хотів дочекатись часу, коли хтось напише книгу про короля ночі. Це було б цікаво прочитати", – каже він.

Також актор стверджує, що Король Ночі, це не просто монстр. Скоріше це розумна істота з ознаками монстра.

Але в ньому є частина людяності. Він розумний. Його посмішка до Дайнеріс в епізоді "Довга ніч" вказує на те, що король мав мету. Він знав, чого хотів.

З посмішкою, насправді, все було не так просто. Вона мала надати королю людяності, але її не так просто зробити під маскою.

Отож, режисер спробував три версії: холодне обличчя без посмішки, широка посмішка, яка робила героя ще страшнішим і нарешті лише легкий рух ротом, який в результаті і залишили в епізоді.

Фільмування фінальної битви було важким для всіх – для Сноу, для Ар’ї, для Фурдіка. Складними через туман, дощ, сніг та холод. Це були найважчі кадри за 30 років кар’єри Фурдіка як актора та дублера.

На питання, чи вважає він рішення, що Саме Арья вбила короля він відповідає впевненим – так.

"Це було правильне рішення. Хоча б тому, що цього ніхто не очікував", – каже він.

Вас також може зацікавити:

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на нашій сторінці у Facebook.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу або Telegram про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні