Куди піти у листопаді? Топ подій Києва

Куди піти у листопаді? Топ подій Києва

Осінь – час, коли ми особливо потребуємо позитивних емоцій.

Проте здобути їх у цьому сезоні не так вже і просто. Дні стають коротшими, температура за вікном нижчою.

Проте є в осені й безумовні плюси, один з них – концертно-театральний сезон, який набуває розпалу.

У цій добірці ми зібрали топ найцікавіших подій листопада.

Анатомічна виставка Гунтера фон Гаґенса "Всесвіт Тіла"

Де: ВДНГ, павільйон №4

Коли: 1 листопада – 1 грудня

Квитки: 350 грн – будні, 400 грн – вихідні

Анатомічна виставка Гунтера фон Гаґенса "Всесвіт Тіла"

Про унікальну виставку, що завітала на ВДНГ здається вже чули всі. Ще б пак, уперше в якості експонатів експозиції до Києва привезли справжні людські тіла. Усі вони були збережені унікальним методом бальзамування – пластинація.

"Батько" скандальної експозиції – автор методики такого бальзамування, німецький анатом доктор Гунтер фон Гаґенс. Саме він вигадав зберігати людські тіла та органи, заміщаючи рідини в тілі рідким пластиком.

"Всесвіт тіла" у дрібницях розповідає відвідувачам про цикл людського життя. Мандруючи серед експонатів, відвідувачі на реальних прикладах дізнаються, як змінюється тіло від народження і до глибокої старості, дізнаються чимало цікавого про шкідливі звички та навпаки – здоровий спосіб життя.

Організатори запевняють – побачене може назавжди змінити уявлення відвідувачів про власне тіло, а майже половина з тих, хто вже побачив "Всесвіт Тіла" назавжди змінюють і спосіб життя.

Різдвяна Фабрика Мрій

Де: ВДНГ, павільйон № 2

Коли: 2 листопада – 19 січня

Квитки: 200 грн

Різдвяна Фабрика Мрій

Здається, цього року різдвяний настрій у місті з’явиться набагато раніше. Створювати його почнуть на ВДНГ на унікальній фабриці вже на початку листопада.

"Різдвяна Фабрика Мрій" – це місце де малі та дорослі зможуть навчитися особисто створювати ялинкові прикраси, а на додаток дізнаються чимало цікавого про те, як досягти своїх мрій.

Фабрика – це не просто назва локації, зсередини величезний павільйон ВДНГ перетворили на справжнє європейське містечко під час Різдва. Тут є і маленькі будиночки, і реалістичні декорації казкової фабрики та маленький святковий ярмарок.

Проводити гостей фабрикою взялись ельфи-працівники, екскурсія доповнюється виставою, інтерактивними іграми та майстер-класами. У фіналі подорожі, гостям запропонують прикрасити величезну новорічну ялинку, а також обрати з нею і собі кульку із побажанням до 2020го.

Тож якщо ви вже відчуваєте потребу для створення новорічного настрою чи бажаєте заздалегідь запастись новорічними подарунками власного виробництва, вам на казкову фабрику.

Танці з зірками

Де: ВДНГ

Коли: 3,10, 17, 24 листопада, 19:00

Квитки: 800-3000 грн

Танці з зірками

Це шоу вже не перший сезон підкорює серця українських глядачів. Щонеділі на зірковому паркеті в ефірі 1+1 зустрічаються найпопулярніші артисти країни.

Ефір "Танців з зірками" той час, коли кожного з них хвилюють ні популярність власних хітів, чи касові збори, а те – чи вдасться їм виконати складні па.

Проте, побачити танці можна не тільки по телевізору, кожен прихильник шоу може і сам стати його частиною, купивши квиток на один прямих ефірів, тим більше у листопаді на нас чекає фінал.

"Про прості речі"

Де: Театр "Актор"

Коли: 11 листопада, 19:00

Квитки: 200-500 грн

"Про прості речі" Ада Роговцева

Публіцистична вистава за новою книгою Ади Роговцевої – це відверті діалоги великої акторки зі світом про власне життя, особистий біль, близьких людей, покликання, професію і країну.

У розмовах згадуються знакові події та відомі особистості нашої культури, які для Ади Миколаївни були й залишаються друзями чи колегами.

Разом з самою Роговцевою на сцену вийдуть Акмал Гурезов, Світлана Орличено та Катерина Степанкова та інші.

Scorpions

Де: Палац Спорту

Коли: 12 листопада, 19:00

Квитки: 1999-2999 грн

Scorpions знову в Києві

Напевно лише ледачий ще жодного разу не пожартував про прощальні тури Scorpions. Адже протягом останніх семи років культові рокери ні-ні, а й повернуться до України з останнім концертом.

На щастя, кожного разу концерт ветеранів важкої музики проходить з аншлагом, а самі вони змінюють думку і залишаються на сцені ще якийсь час.

Цього разу Scorpions навіть привезуть до столиці дещо оновлену програму, щоправда, в її основі – старий, але легендарний альбом "Crazy World". Платівку було видано майже 30 років тому, але пісні з неї й досі бажають чути прихильники.

Концерт буде цікавий всім, хто мріє почути наживо такі хіти, як "Send Me an Angel" і "Wind of Change", звісно не рахуючи безлічі інших улюблених композицій.

Вечір прем'єр з Катериною Осадчою

Де: Національний палац мистецтв України

Коли: 12 листопада, 19:00

Квитки: 350-4400 грн

Вечір прем'єр з Катериною Осадчою

Хто з нас хоча б одного разу не дивився програму з допитливою білявкою?

Здається, Катя зможе дізнатися чужі секрети навіть, якщо перед нею агент ФБР. Та напередодні Нового року на її прихильників чекає зовсім інше шоу.

На один вечір Осадча збере на сцені найяскравіших українські зірок, не для того аби влаштувати тим черговий світський допит, а для того, щоб вони ексклюзивно представили свої нові зимові хіти.

Без перебільшення "Вечір прем'єр з Катею Осадчою" обіцяє стати однією з головних подій лютого в українському шоу-бізнесі. Джамала, Оля Полякова, Дзідзьо, гурт Mozgi та інші розкриють всі свої музичні таємниці на 2020 рік.

Що ж до гостей вечора, вони зможуть не лише почути пісні улюблених виконавців, а й самі стануть учасниками улюбленої програми, пройдуть червоною доріжкою, заглянуть за телевізійні лаштунки, а пізніше можливо навіть побачать себе на екрані в компанії українських зірок.

"Друга Ріка"

Де: Жовтневий Палац

Коли: 14 листопада, 19:00

Квитки: 370-1250 грн

"Друга Ріка"

Останні кілька років "Друга Ріка" упевнено затверджує свій статус головних героїв українського року.

Хлопці відсвяткували 20-річний ювілей, видали один з найкращих альбомів у своїй дискографії та знов заволоділи всіма радіоефірами країни зі своїм новим хітом "Секрет".

Результат не залишив на себе чекати: навесні "Друга Ріка" лише за кілька тижнів зібрала київський Палац Спорту, ставши єдиним в Україні гуртом, що зміг продати близько 8 000 квитків на сольний концерт у такий рекордно-короткий термін.

Потім були гастролі Північною Америкою, участь в українських і закордонних музичних фестивалях, новий кліп.

Осінь – не менш гаряча пора для музикантів. На початку листопада "Друга Ріка" відіграє сольний концерт в Празі, а вже 14 листопада вони знов співатимуть для Києва.

Цього разу гурт представить оновлену програму "best of" і нові аранжування треків з "Піраміди" – у чарівному акустичному форматі та ще й в супроводі камерної оркестрової групи.

Великий вечір з Яніною Соколовою

Де: Жовтневий Палац

Коли: 16 листопада, 19:00

Квитки: 250-990 грн

Великий вечір з Яніною Соколовою

Сила може бути голосною, сипати гострими словами, клацати підборами і фарбувати губи червоним. А може мовчати, звучати душевними тональностями, карбуватися кожним рядком віршів і бурлити у глибокому джазі.

16 листопада у Жовтневому Палаці все це поєднається у вечорі акторки, журналістки та телеведучої Яніни Соколової.

Під час цієї зустрічі Яніна обіцяє інтерактивне спілкування із залом, а також відверто розповісти розповість власну історію життя.

Разом з телеведучою на сцену Палацу вийдуть її зіркові друзі: Валерій Харчишин, Юра Самовілов, Христина Соловій та інші.

"Антитіла"

Де: Палац Спорта

Коли: 16 та 17 листопада, 19:00

Квитки: 450-750 грн

"Антитіла"

Концерти стануть завершальними у першому стадіонному турі гурту на підтримку альбому "Hello".

Два дні поспіль Антитіла гратимуть у Києві своє майже тригодинне шоу, яке влітку вже встигли презентувати на стадіонах у Львові, Харкові, Полтаві та Одесі.

Сцену Палацу спорту до концертів обіцяють перебудувати у формі напівкола та вагою у 68 тонн. Таку саме, як ту, що було спроектовано для туру і використано на стадіонах. Незмінними будуть і надсучасні світло та звук.

Jamala

Де: Жовтневий Палац

Коли: 30 листопада, 19:00

Квитки: 590-2590 грн

Джамала вже 10 років на сцені

Десять років на сцені – тривалий термін, який артисти святкують відповідно до дати. Джамала не є виключенням. Як і більшість справжніх артистів, вона відзначатиме професійний ювілей на сцені, разом з улюбленими шанувальниками.

За ці десять років професійної діяльності співачка встигла чимало: досягла вершини вітчизняного шоу-бізнесу, гідно представила Україну на пісенному конкурсі "Євробачення", випустила кілька альбомів та кліпів та показала нам віртуозне володіння найрізноманітніших музичних стилів: від фольклорних мотивів до витонченого ліричного джазу.

Концерт стане відмінним приводом насолодитися спеціальною програмою, під час якої гості зможуть насолодитися найкращими піснями з усіх альбомів, які Джамала презентувала публіці протягом 10 років на великій сцені.

Вас також може зацікавити:

Як звучить Україна: 700 гуртів та виконавців

Тарас Чубай: Зараз українці – кошенята, яких мокають обличчям у купку лайна

Лідер гурту "Вагоновожатые" Антон Слєпаков: "Довбають" людей, які мають проросійську позицію, ми її точно не маємо"

Співачка Alina Pash: Я люблю свою країну, але не хочу називати себе патріоткою

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на нашій сторінці у Facebook.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні