Куди піти у 2020 році: 10 концертів, які варто собі запланувати

Куди піти у 2020 році: 10 концертів, які варто собі запланувати

Цьогоріч афіша буде особливо багатою на грандіозні вистави та концерти.

Для поціновувачів сміливих експериментів прекрасним подарунком стане новаторська балетна вистава від британського хореографа.

[BANNER2]

Тих, хто обожнює магічні шоу, вразить своїм виступом колектив легендарних ілюзіоністів з Бродвею.

Романтичним натурам точно припаде до душі концерт визнаних романтиків української сцени.

А разом із вітчизняними й зарубіжними вокалістами, інструменталістами та колективами можна буде поринути у світ справжнього музичного драйву.

Damien Escobar

Де: Freedom Hall

Коли: 30 січня, 20:00

Квитки: 890 – 2800 грн

Damien Escobar

Надзвичайно романтичний та чуттєвий музикант, чиї композиції лунають у Білому домі та завжди на перших рядках головних хіт-парадів планети, раніше виступав у складі дуету Nuttin' But Stringz зі своїм братом Турі.

З 2012 року Деміен є сольним виконавцем. Хіти у стилі crossover violin з елементами класики, джазу, попмузики, R&B та хіп-хопу надовго залишають слід у серцях його шанувальників.

Американський скрипаль уперше виступив в Україні ще у 2017 році. Тоді він потішив своєю неповторною музикою лише киян, але вже наступного року, в рамках європейського туру, Ескобар виступив на сценах трьох міст: у Палаці "Україна" (Київ), у Львівській національній опері та в Театрі музичної комедії Одеси.

Цього року на новій сцені Freedom Hall віртуоз і його команда представлять нову програму з авторськими композиціями та інтерпретаціями найпопулярніших світових хітів.

#ПРОЛЮБОВ

Де: Stereo Plaza

Коли: 14 лютого, 19:00

Квитки: 400 – 1000 грн

#ПРОЛЮБОВ

Велика святкова програма до Дня всіх закоханих потішить і тих, хто вже знайшов своє кохання, і тих, хто ще тільки мріє про нього. Учасники дійства – найліричніші в Україні гурти.

"Друга Ріка" та її лідер Валерій Харчишин здобули славу головних рокромантиків, щойно з’явившись в українському теле- й радіопросторі.

"Скрябін" – гурт, любов до якого відчував і відчуває у своєму серці майже кожен меломан.

Вони #ПРОЛЮБОВ до музики, до Батьківщини й рідних людей. А тепер Скрябін – це ще й наша історія #ПРОЛЮБОВ до Кузьми.

У ролі запрошенного вокалісту лідер гурту Yurcash Юрко Юрченко.

Ілля Резніков, більш відомий слухачам як лідер гурту LETAY, підкорив глядачів Нацвідбору на "Євробачення-2019" експериментальним театралізованим номером і романтичним пісенним освідченням "Мила моя". Його композиція "Кохайтесь" стала складовою саундтреку до кінофільму "Свінгери-2", а ліричне відео "Лицарю личить сталь" поєднало рефлексії кохання та роздуми про країну.

MGZAVREBI

Де: ATLAS

Коли: 16 лютого, 19:00

Квитки: 690 – 1890 грн

MGZAVREBI

Виступи колоритного грузинського гурту, створеного 2006 року, – це завжди бурхливий коктейль емоцій.

Музиканти везуть до Києва яскраву презентацію свого нового альбому GEO – восьмої платівки у скарбничці тбіліського колективу, яка містить сміливі та чуттєві композиції.

6 лютого зустрічайте яскравий мікс із національних грузинських мотивів та запальних сучасних ритмів. Улюблена музична команда обіцяє влаштувати для фанатів шалену вечірку.

Дискотека 80-х. C.C.Catch, Boney M. Liz Mitchell, Afric Simone

Де: Палац спорту

Коли: 07 березня, 19:00

Квитки: 750 – 2950 грн

Дискотека 80-х. C.C.Catch, Boney M. Liz Mitchell, Afric Simone

Скільки б років не були на сцені ці артисти, але так само, як і раніше, вони надихають своїх фанів енергією та драйвом.

Напередодні Жіночого дня світові зірки подарують киянам фантастичне шоу із запальними ритмами 80-х років, розкішними костюмами, неймовірною сценографією та оригінальними й ефектними номерами.

Фестиваль "Дискотека-80" – це тригодинний танцювально-музичний марафон, під час якого звучатимуть улюблені з дитинства ритми eurodance та справжні хіти у виконанні С.С.CATCH, BONEY M, SABRINA, Afric SIMONE і багатьох інших.

Балет Autobiography. Компанія Вейна МакГрегора

Де: Міжнародний центр культури та мистецтв

Коли: 29, 30 березня, 19:30

Квитки: 250 – 2300 грн

Балет Autobiography. Компанія Вейна МакГрегора

Британський хореограф Вейн МакГрегор отримав міжнародне визнання за свої новаторські ідеї у стилі контемпорарі та впровадження сучасних тенденцій у класичному балеті.

З 2006 року він працює хореографом-резидентом королівського балету "Ковент-Гарден".

МакГрегор ставить хореографію для провідних балетних труп світу, постійно експериментує, змішуючи різні жанри. Серед найвідоміших робіт маестро – постановки для драматичного театру, опери і кіно ( "Гаррі Поттер і Кубок Вогню", "Фантастичні звірі і де їх шукати", "Тарзан. Легенда"), а також для відеокліпів (Radiohead, Thom Yorke, The Chemical Brothers) і тижнів мод.

Вперше виступаючи для українських глядачів, Вейн МакГрегор представить свій найбільш інтимний твір – балетний спектакль "Автобіографія" 2017 року, що балансує на межі технологій і науки.

У центрі уваги – тіло, своєрідний архів, який виник на основі хореографічних портретів, міцно пов'язаних науковим розшифруванням власного геному постановника.

Таким чином, ця вистава, перша у світовій історії, з'явилася у співавторстві з провідними генетиками, які розшифрували повну послідовність генома МакГрегора.

Автор музики – молода американка Джерілінн Петтон, у минулому працівниця металургійного комбінату, а нині артистка Jlin, одна з найбільш обговорюваних електронних музикантів.

The Illusionists

Де: Національний палац мистецтв Україна

Коли: 02–05 квітня, 11:00, 14:00, 15:00, 18:00, 19:00

Квитки: 390 – 3590 грн

The Illusionists

Всесвітньо відомі фокусники знову будуть дивувати киян своїми фантастичними трюками!

Два роки тому, в лютому 2018 року, бродвейська команда чаклунів вже виступала в столиці, і ось магія повертається.

The Illusionists. Direct From Broadway – найуспішніший шоу в історії Бродвею, що б'є рекорди по всьому світу. За час свого існування його зірки з'явилися в більш ніж 200 містах і 40 країнах.

У першій половині 2019 року ілюзіоністи дали близько 100 вистав в 19 європейських столицях.

Організатори обіцяють ще більш технологічне видовище, ніж в попередніх версіях. Тут будуть і сценічні ілюзії, і читання думок, і втеча з наручників або камери тортур в воді, і багато іншого.

Виступи "Ілюзіоніст" незмінно вражають уяву і відкривають глядачам світ, в якому не вдасться розпізнати, де реальність, а де ілюзія.

Queen Rock & Symphonic show

Де: Національний палац мистецтв Україна

Коли: 10 квітня, 19:00

Квитки: 499 – 1999 грн

Queen Rock & Symphonic show

Хоча від заснування легендарного гурту Queen минуло вже майже півстоліття, хіти рокбунтарів так само вражають і надихають, у чому можна переконатися особисто на надзвичайно потужному концерт Queen Rock & Symphonic show.

Це величне шоу за участю симфонічного оркестру, рокгрупи та чотирьох неперевершених вокалістів.

Артисти вже знайомі нам своєю участю у феєричному мюзиклі We Will Rock You, який зустрічали оваціями по всьому світу.

Проект є дітищем Брайана Мея та Роджера Тейлора, учасників Queen, що відродили не просто пісні, а й сам дух легендарної команди. Мей особисто прослуховував кожного учасника шоу.

Понад 40 артистів відтворять на сцені палацу "Україна" унікальну атмосферу квінівських виступів. Прозвучать оригінальні концертні аранжування британської команди.

Глядачі наживо почують такі культові речі, як Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, I Want it All, Who Wants To Live Forever.

LP. HEART TO MOUTH TOUR

Де: Палац спорту

Коли: 16 квітня, 19:00

Квитки: 799 – 2999 грн

LP

Співачка Лаура Перголіцці, відома під псевдонімом LP, стала популярною в себе на батьківщині, в США, ще у 1990-х роках, коли виступала у складі дуету Lionfish разом зі своєю подругою Алісією Годсберг.

У 2001 році Лаура представила свій дебютний альбом Heart-Shaped Scar, і з тих пір артистка виступає сольно.

Співачка вже неодноразово давала концерти в Києві, і завжди збирала повні зали вдячних слухачів.

Цього разу LP подарує українцям свої найкращі композиції, а також пісні з нового, п'ятого, альбому Heart To Mouth, що вийшов у грудні 2018-го. Ця збірка – концентрація емоцій, крик артиста, який не може стримати їх усередині.

Співачка, як завжди, максимально відкрита у вираженні почуттів, вона не криючись говорить про любов, пристрасть, страх, сумніви, невірність, жаль і спокуту.

Нова платівка Лаури – це фантастичний мікс попу, року та електроніки, який вкотре показує фанам, що для таланту їхньої улюблениці немає нічого неможливого.

Свiтовий тур The Flying Georgian New

Де: Міжнародний центр культури та мистецтв

Коли: 04 червня, 19:00

Квитки: 250 – 1550 грн

Свiтовий тур The Flying Georgian New

Кавказький театр танцю Legacy створили 2002 року сестри Мака та Ека Вачеішвілі, взявши за основу свого репертуару старовинні грузинські танці та поєднавши їх із класичним балетом.

Колектив, який виробив власний неповторний стиль виконання народної хореографії, швидко добився успіху в рідній Грузії та інших країнах.

Уже в 2006 році театр Legacy отримав декілька премій, а ще кілька років потому заслужив назву "театр летючих грузинів" – за артистизм, грацію та енергію молодих танцюристів, які буквально літали по сцені й над нею.

Танці театру Legacy поставлено на класичну й сучасну музику грузинських композиторів. Для музичної основи часто використовуються народні, ретро- та сучасні пісенні твори, в тому числі в новій, незвичній інтерпретації.

У 2018 році колектив уже збирав повні зали в Україні, тоді навіть був додатковий концерт на прохання глядачів.

Тепер запальні грузини приїдуть зі своєю новою програмою The Flying Georgian New, щоб через музику й танець показати глядачам багатство культури грузинського народу.

David Garrett

Де: Київський палац спорту

Коли: 01 жовтня, 19:00

Квитки: 350 – 2650 грн

David Garrett

Німецький скрипаль Девід Гарретт своєю творчістю здійснив справжню революцію у сприйнятті класичної музики та зробив скрипку одним із провідних інструментів сучасної альтернативи.

За харизму рокзірки та особливу манеру виконання класики Гарретта називають "скрипалем диявола".

Авторські аранжування класичних творів Бетховена й Дебюссі в його концертах переплітаються з інструментальними версіями таких визнаних хітів, як Smells Like Teen Spirit гурту Nirvana, Nothing Else Matters гурту Metallica, November Rain гурту Guns N 'Roses, Viva La Vida гурту Coldplay.

Цього разу світовий тур музиканта присвячений виходу альбому кращих хітів Unlimited – Greatest Hits та 10-річчю його творчості у жанрі "кросовер".

До концертного туру команда зірки готувалася більше року, задіявши ультрасучасні технології, і тепер шанувальникам обіцяють не тільки музичне, а й кінематографічне шоу. На всіх очікує прогулянка синім морем, Місяцем і футуристичним мегаполісом.

Катерина Скурідіна, dontstop agency, спеціально для УП.Життя

Титульна світлина Photocreo/Depositphotos

Вас також може зацікавити:

Як звучить Україна: 700 гуртів та виконавців

Куди піти в січні? Топ подій Києва

Тарас Чубай: Зараз українці – кошенята, яких мокають обличчям у купку лайна

Лідер гурту "Вагоновожатые" Антон Слєпаков: "Довбають" людей, які мають проросійську позицію, ми її точно не маємо"

Співачка Alina Pash: Я люблю свою країну, але не хочу називати себе патріоткою

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні