Ви все чули? Жадан із кавером на Гадюкіних, Потап "по-київськи" та інші українські пісні січня-2022

Ви все чули? Жадан із кавером на Гадюкіних, Потап по-київськи та інші українські пісні січня-2022

Ця музика увірвалась у ефіри у січні 2022 року. Така добірка виходить щомісяця.

Українські артисти традиційно довго відходять від зимових канікул, тому навали свіжих треків від них у січні ніхто не чекає.

Зате навколо національного відбору на "Євробачення" киплять пристрасті.

Океан Ельзи – Весна

Гійом Аполлінер, Поль Верлен, Артюр Рембо – французькі поети, що згадуються в новій пісні "ОЕ". А в кліпі на неї іграшковий сніговик шукає свою любов.

Те, що музиканти називають "новим звучанням", британський гурт Jamiroquai грає ще від початку 90-х.

alyona alyona, Юлія Саніна (The HARDKISS), ONUKA, Артем Пивоваров – Твій день

Різношерстна компанія актуальних українських артистів записала саундтрек до комедії "Найкращі вихідні". Її події розгортаються під час фестивалю Atlas Weekend.

Саундпродюсеру пісні, Євгену Філатову (The Maneken), вдалося змішати в одному котлі поп-музику, рок, хіп-хоп і фольктроніку.

ПТП – Київ

Потап присвятив сентиментальний трек рідному місту. Він увійшов до минулорічного альбому репера, що отримав назву "Без рекламы".

У відео можна помилуватися краєвидами зимової столиці з висоти пташиного польоту.

Люсі, Koloah – Гірлянда

Не ведіться на назву: ця пісня зовсім не про Новий рік, а про екологію. Присвячується всім, хто страждає на постсвяткову депресію.

Жадан і Собаки feat. Брати Гадюкіни – Наркомани на городі

Харківські музиканти переспівали старенький хіт львівських рок-класиків. А самі "Гади" їм ще й підіграли.

Приємний бонус до пісні: міні-інтерв’ю Жадана із авторами "Наркоманів…".

Нацвідбір на "Євробачення"-2022: пісні фіналістів

cхідзахід – Затишно

У цьогорічний нацвідбір увірвуться одразу два проекти під патронатом Юрія Бардаша. І поки слухачі чекають на конкурсну пісню від Wellboy, продюсер презентує новий дует.

"східзахід" – це Сергій та Наталка. Хлопець запропонував дівчині грати разом після того, як побачив в інтернеті відео, де вона співає на весіллі.

Атмосфера домашнього тепла та відгомін бардівської музики – головні козирі пісні "Затишно".

CLOUDLESS – All Be Alright

Гурт повертається на нацвідбір із симпатичним денс-роком у стилі Franz Ferdinand. Пісня All Be Alright присвячена "боротьбі з внутрішніми демонами".

Michael Soul – Demons

Ще один трек на ту ж вічнозелену тему. Раніше співак брав участь у нацвідборах на "Євробачення" від Білорусі, а також у місцевих версіях шоу "Голос країни" та "Х-Фактор".

ROXOLANA – Girlzzzz

Нещодавно співачка записала дует із KAZKA та пробує свої сили на нацвідборі із авторською піснею. На мелодію Girlzzzz дівчину надихнула народна пісня "Летіла зозуля".

LAUD – Head Under Water

Влад Каращук мав взяти участь у нацвідборі втретє. Однак за кілька днів після оголошення фіналістів організатори повідомили, що демо-версія його конкурсної пісні була оприлюднена в інтернеті ще в 2018-му.

Це протирічить правилам "Євробачення", відтак LAUD дискваліфікували з конкурсу. Його місце у списку посів співак BARLEBEN.

Head Under Water – лірична балада, що увійшла до DUAL – минулорічного альбому Каращука.

Пилип Пухарєв, спеціально для УП.Життя

Вас також може зацікавити:

Ви все чули? "Старі фотографії" від MONATIK, українізований Noize MC та інші українські пісні грудня-2021 (+плейлист за рік)

"Я не дозволив середовищу впливати на те, хто я". Інтерв'ю з колишнім банкіром, який збирає тисячі людей на своїх концертах музики

Музика, яка допоможе вам пережити розрив. Плейлист 2018 від Spotify

Хочете дізнатися більше здоров'я та здоровий спосіб життя? Долучайтеся до групи Мамо, я у шапці! у Telegram та Facebook.

Реклама:

Головне сьогодні