Директора Дніпровської опери звинувачують в нападі на актора Чернігівського театру

Анастасія Большакова — 18 січня, 15:22

Чернігівський обласний музично-драматичний театр звинувачує директора Дніпропетровського театру опери та балету, експерта Українського культурного фонду Костянтина Пінчука в нападі на актора Миколу Лемешка.

Читайте УП.Культура у Telegram

Про це йдеться у повідомленні Чернігівського обласного театру.

За словами представників театру, 17 січня близько 13:30 перед будівлею Дніпровської опери Костянтин Пінчук вдарив в обличчя Миколу Лемешка через те, що службовий автобус акторської трупи перекривав в’їзд на територію опери.

Травми, які отримав Микола Лемешко. Фото: Чернігівський обласний академічний музично-драматичний театр ім.Т.Шевченка.

В коментарі для УП.Культура Директор Дніпровської опери Костянтин Пінчук заперечив усі звинувачення: "Буду телефонувати директору Чернігівського театру, розбиратися. Я думаю, що прийдеться мені шукати адвоката і на директора, на Чернігівський театр, подавати в суд за наклеп".

УП.Культура також поспілкувалась з актором Миколою Лемешко розповів, що інцидент бачила театральна трупа, а також свідок. Протокол поліція та слідчий оформлювали на Пінчука, проте директора на місці події в той момент вже не було. Як уточнив Лемешко, директор Дніпровської опери запаркував своє авто та поїхав на іншій машині в невідомому напрямку.

Травми, які отримав Микола Лемешко. Фото: Чернігівський обласний академічний музично-драматичний театр ім.Т.Шевченка.

Що відомо?

Під час вивантаження костюмів до актора під’їхала машина, в якій знаходився директор оперного театру. Він вимагав від співробітників відігнати автобус, проте актори не змогли цього зробити.

"З машини вийшли дві людини – директор театру Пінчук Костянтин та невідомий чоловік. У грубій формі вимагали відігнати автобус, та зупинити процес вигрузки. Коли їх вимоги не були виконані, директор, знову ж таки у грубій формі, попросив Миколу Лемешка покликати водія. Микола повідомив, що ми фізично не можемо відігнати автобус, бо проїзд заблокований іншими автівками. За це Микола отримав удар в обличчя від директора оперного театру Пінчука Костянтина", – наголосили в театрі.

Поліція поруч зі спідками та постраждалим. Фото: Чернігівський обласний академічний музично-драматичний театр ім.Т.Шевченка.

Після інциденту викликали поліцію, щоб встановити факт нападу. В той самий час до свідків та потерпілого під’їхала інша автівка – чоловік за кермом, за словами пресслужби, почав погрожувати фізичною розправою всім присутнім. Нацполіція ніяк не відреагувала на це. Тепер за фактом побиття актора ведуть розслідування.

Чернігівський обласний театр імені Шевченка закликав поширювати інформацію про інцидент та наполіг, що усі винні в цій ситуації мають бути покарані.

Читайте також: Ветерани ВВВ, спортсмени та інші: Мінкульт оприлюднив голосувальників за Наглядову УКФ

Реклама:

Головне сьогодні