Оргазм у жінок: пози, як розпізнати, як довести її до оргазму

Жіночий оргазм – річ не складна, але попри це зустрічалися з ним далеко не всі.

Особливо він не частий гість у молоді, яка ще лише досліджує, пізнає і себе, і партнера у сексі.

Журналіст Майкл Каслман, який 36 років досліджує питання, пов'язані з сексом, у журналі Psychology today розповів, чому жінки можуть не відчувати оргазм, як зрозуміти імітує вона насолоду, чи ні, які позиції допоможуть партнерці дійти кульмінації та як навчитися отримувати оргазм

Чому жінки імітують оргазм

За даними різних досліджень, від третини до двох третин жінок принаймні раз в житті імітували оргазм.

Одне з таких досліджень проводили в Університеті Канзасу. Участь у ньому взяла 101 студентка. Імітували оргазм хоч колись 67% з них.

Більш грунтовне дослідження провели фіни. Вони опитали 1421 дорослу жінку. З них принаймні раз прикидалися у ліжку 34%.

Імітувати оргазм жінки можуть з різних причин:

  • Потішити его партнера та не засмучувати його
  • Щоб уникнути сорому і звинувачень у байдужості, нечутливості
  • Аби скоріше закінчити секс

Серед інших причин, які не стосуються самого сексу – аби підкріпити стосунки, отримати статус дівчини чи навіть пропозицію про одруження. І таке буває.

Частіше бреше про свої відчуття молодь. З віком все більше жінок розуміють про важливість уваги до клітора, пестощі якого – прямий шлях до оргазму. Водночас, і чоловіки стають більш уважними, знають, які рухи допоможуть жінці дійти кульмінації.

Імітує чи ні

Якщо ви відчуваєте, що є потреба запитати, то, ймовірно, вона могла справді не відчути того, що імітувала. Особливо, якщо ви нетверезий, дуже різко накинулися на неї, не пестили клітора та не робили кунілінгус.

Зазвичай, оргазм починається з пришвидшеного дихання. Партнерка може навіть затамовувати подих на кілька секунд або постогнувати.
Далі спостерігаються мимовільні скорочення вульви та ануса, різкі рухи стегнами або й усім тілом.
Оргазм завершується повним розслабленням. Якщо ви задовольняєте її орально, ваші губи і язик, ймовірно, відчують скорочення її вагінальних м’язів.

Справжній оргазм важко не помітити. Насправді, жінки не так вже й сильно відрізняються від чоловіків. Подумайте, що відчуваєте ви, тоді зможете краще зрозуміти жінку.

Хочете справжнього оргазму від партнерки? Перестаньте дивитися порно!

У фільмах зазвичай жінки голосно стогнуть, пищать, сильно рухають сідницями – але при цьому не відчувають нічого.

Майк Каслман брав інтерв’ю у кількох порно-акторок. Всі вони розповіли, що відчували оргазм вдома, зі своїми реальними партнерами під час реального сексу. І жодного разу – на знімальному майданчику. Жодного!

Чому? Тому що порно не зображує реальний статевий акт, а лише його фантазію.

В порно дуже мало того, що справді здатне довести жінку до кульмінації, як от неквапливі, грайливі, довгі поцілунки, обійми, масаж всього тіла і окремих зон, ніжний оральний секс. Порно-акторки, з якими спілкувався Каслман, підтвердили, що вдома у них були всі ці аспекти. На роботі – ні.

Проте, з порно таки можна отримати користь. Переглянути, як справді виглядає оргазм, можна на різних порносайтах за запитом "підбірка оргазмів" (Orgasm Compilations), де жінки самі задовольняють себе, наприклад, вібратором.

Як довести жінку до оргазму. Позиції

Лише 25 відсотків жінок постійно отримують оргазм під час статевого акту.

Класичне "туди-сюди" не надто стимулює клітор, розмішений трохи вище від розкриття піхви біля верхнього з’єднання статевих губ.

Однак, є позиції, в яких чоловікам легко пестити жінкам клітор, тож шансів таки дійти до кульмінації буде більше.

Варіації позиції "Жінка зверху"

Чоловік лежить на спині, ноги зведені разом. Жінка широко розводить ноги та сідає на ерегований член.

Таким чином вона може сама стимулювати свій клітор рукою або вібратором. Це може робити також і партнер.

Він може покласти свій кулак біля основи члена, там, де стикаються основи їхніх тазів. Жінка має допомогти прилаштувати кулак так, щоб він був якраз під клітором і тиснути на нього своєю вагою.

Варіації позиції "Чоловік ззаду"

Жінка опирається на коліна та лікті. Чоловік стоїть на колінах позаду на ліжку або у повен ріст на підлозі та проникає в партнерку.

Він може обійняти її рукою за стегна і пестити клітор. Або допомагати собі може й вона сама.

Ця позиція дозволяє глибоке проникнення і може завдавати болю жінці, тож слід бути обережним і запитувати, чи комфортно партнерці.

Позиція ложки

Партнери лежать на одному й тому ж боці, із зігнутими колінами.

Верхні частини тіла обох можуть притискатись один до одного або бути розділені тільки тазом, і ноги можуть не притискатись.

Жінці, можливо, доведеться піднімати коліно, щоб полегшити проникнення.

Руки чоловіка (як і жінки) вільні і можна зайнятися клітором.

Позиція статтевого рівняння (CAT)

Це вдосконалена місіонерська позиція. Термін ще у 1988 році запропонував американський психотерапевт Едвард Ейчел.

Чоловік проникає в жінку у звичній місіонерській позиції, але рухається вгору вздовж тіла жінки таким чином, що корінь статевого члена чоловіка проводить стимуляцію її клітора. Так чиниться постійний тиск та тертя на клітор і G-точку.

Рухатися потрібно вперед і трохи вбік. Допустимо, коли партнерка, охоплює своїми ногами ноги партнера. Статеві рухи концентруються на тазових областях, без участі рук і ніг.

Кілька досліджень показали, що Ейчел був правий. позицыя CAT не гарантує оргазму та не заміняє оральні пестощі, однак таким чином шансів довести жінку до кільмінації більше.

М'ячик

У позиції CAT або будь-якій варіації "Чоловік зверху" між клітором жінки та тазом чоловіка можна розмістити невеликий м'ягкий м'ячик. Тиск тазом на нього може допомогти досягнути оргазму.

Піддражнювання

Замість того, щоб проникнути в жінку, чоловік ерегованим членом тисне на чутливий проміжок між малими статтевими губами.

Застосувавши лубрикат, чоловік може робити поздовжні рухи так, аби тілом члена притискатися до уертальної губки, яка розмішена трохи вище самої піхви, а голівкою пеніса пестити клітор.

Якщо з оргазмом все ж не склалося...

Майже всі жінки здатні довести себе до оргазму самостійно або із застосування вібратора. Однак, близько 30% з партнером це не вдається.

Це з'ясували науковці з Чиказького університету, в дослідженні яких взяли участь 3299 жінок віком від 18 до 85 років. Більшість з них – навіть тих, хто не відчуває оргазму нині, можуть навчитися його отримувати. Як це зробити?

1

Купити вібратор

Нині ця річ перестала бути чимось дивним, неприпустимим чи таким, що викликає сором.

Вібратор дає більше відчуттів, аніж руки або губи. Більшість жінок, які не відчувають оргазм, з гумови пристроєм здатні на це.

Вібратор не викликає звикання, на замінює чоловіків, не псує секс. Він лише забезпечує більш інтенсивну стимуляцію.

2

Прочитати книгу "Становлення оргазму. Сексуальна та особистісна програма розвитку для жінок", Джулії Гейман

(Becoming Orgasmic: A Sexual and Personal Growth Program for Women. Julia Heiman)

Українською книга не перекладена, але для тих, хто не полінується прочитати в оригіналі, обіцяють хороші результати.

Це класичний підручник, який крок за кроком допомагає пізнати себе, зрозуміти, що заважає отримати задоволення, та які засоби допоможуть у цьому.

3

Партнерство

Можливо, отримати оргазм заважають психологічні причини? Чи досить жінці прелюдії, поцілунків, пестощів ще до статтевого акту?

Чи триває ніжність та грайливий настрій між вами до сексу принаймні 20 хвилин?

Якщо ні, не мовчіть, говоріть про це. Замовчуючи свої потреби і бажання, жінка часто намагається не вразити почуття чоловіка, не засмутити його. Дарма.

Насолоду можна отримувати разом, і люблячий чоловік захоче, щоб її відчувала і жінка.

4

Сексолог

Якщо всі засоби спробували, а результату немає – слід спробувати консультацію у сексолога. Він допоможе партнерам почути бажання одне одного та вкаже на проблемні моменти, які заважають розслабитися та дійти кульмінації.

Всі фото Depositphotos.

Вас також може зацікавити:

Ми не хочемо втрачати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на нашій сторінці у Facebook.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я.

Головне сьогодні