У парку Лондона знайшли немовля: його покинули на морозі в господарській сумці

Вікторія Андрєєва — 19 січня, 15:05

Новонароджену дівчинку знайшли загорнутою в рушник у господарській сумці у східному Лондоні. Попри перебування на морозі, дитина вижила.

Як повідомляє Reuters з посиланням на поліцію, немовля знайшов чоловік, який вигулював пса. Він викликав поліцію на перехрестя Грінвей та Хай-стріт Саут приблизно о 21:15 в четвер 18 січня.

Чоловік зігрівав дитину до прибуття правоохоронців. За даними національної метеорологічної служби, в Лондоні в цей час було -3°C.

"Ця людина зігрівала дівчинку, доки не прибули медики Лондонської служби швидкої допомоги та не оглянули її перед тим, як відвезти до лікарні.

Я радий повідомити, що дитина не постраждала, перебуває в безпеці під наглядом персоналу лікарні", – сказав старший суперінтендант Саймон Крік, який очолює поліцію в Ньюхемі.

Фото: Chalabala/Depositphotos

Наразі правоохоронці розшукують матір дитини.

"Ми надзвичайно стурбовані її добробутом, оскільки вона пережила важкі випробування та потребуватиме негайної медичної допомоги після пологів.

Навчені медики та офіцери-спеціалісти готові підтримати її, і ми закликаємо жінку зв’язатися з нами телефоном або прийти до найближчої лікарні чи відділку поліції", – додав Саймон Крік в коментарі Independent.

Поліція також просить усіх, хто вважає, що знає матір, зв’язатися з ними.

Читайте також: На Прикарпатті на вулиці знайшли мертве немовля: поліція шукає матір дитини

Реклама:

Головне сьогодні