Тест

Обираємо професію мрії. Яка галузь найкраще підійде вашій дитині? ТЕСТ

Обираємо професію мрії. Яка галузь найкраще підійде вашій дитині? ТЕСТ

Вибір професії може бути дуже нелегким рішенням для молоді. Більшість молодих людей на цьому життєвому етапі звертаються за порадою до батьків.

Щоб ви могли надати якісну й обґрунтовану пораду своїй дитині, "УП. Життя" підготувала профорієнтаційний тест в межах спецпроєкту "Вибираємо професію" спільно з програмою USAID "Мріємо та діємо".

Ми радимо вам проходити цей тест разом із підлітками! А якщо хочете детальніше дізнатися про актуальні професії – читайте наші матеріали про сільське господарство та енергетику, а також про логістику та будівництво.


Який із цих шкільних предметів найбільше до душі вашій дитині?

Який із цих запитів щодо майбутньої роботи найбільш актуальний для вашої дитини?

На ринку цінуються багатогранні фахівці, але в багатьох людей все-таки є риси, які домінують. Які з цих рис найбільше притаманні вашій дитині (тільки чесно)?

Наскільки ваша дитина стійка до стресу та труднощів?

А як у вашої дитини із фізичною активністю?

Уявіть, що ваша дитина може обрати лише одну з цих переваг майбутньої професії. Що для неї найважливіше?

"Цей тест є частиною інформаційної кампанії «Поглянь на професії по-новому», що втілюється IREX та Zinc Network у партнерстві з Міністерством освіти і науки України в межах програми USAID «Мріємо та діємо».

Цей матеріал став можливим завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст статті є відповідальністю IREX та Zinc Network і необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів".