85-річна герцогиня таки одружиться

— 25 серпня 2011, 13:01

Як йдеться в офіційній заяві 85-річної іспанки знатної, весільна церемонія відбудеться на початку жовтня, повідомляє Lenta.ru із посиланням на Hola!.

Питання про заміжжя герцогині Альби, повне ім'я якої звучить так: Марія дель Росаріо Кайетана Альфонса Вікторія Еугеніо Фітц-Джеймс Стюарт і Сільва, дуже широко обговорювалося в іспанських ЗМІ. Увагу журналістів було зосереджено на тому факті, що родина герцогині виступала проти її рішення вийти заміж за Дієс, оскільки родичі Альби вважали, що він розраховує на отримання її грошей.

Зіткнувшись з опором сім'ї, герцогиня Альба вирішила відмовитися від свого статку, який оцінюється, за різними даними, в суму від 600 мільйонів до 3,5 мільярда євро. Жінка розподілила гроші між своїми п'ятьма синами, дочкою і вісьмома онуками. Крім грошей кожен з них отримає по об'єкту нерухомості.

Після того, як документ було підписано, родичі герцогині дали свою згоду на союз Альби з Альфонсо. Коли саме відбудеться весілля герцогині та її коханого, точно невідомо. На весіллі будуть присутні лише родичі Альби та її майбутнього чоловіка, а також особистий лікар герцогині. Також буде запрошений фотограф, який потім надасть ЗМІ фото з весілля.

Для герцогині Альби майбутнє заміжжя стане вже третім.

Реклама:

Головне сьогодні