Forbes: Найдорожчі чоловіки індустрії розваг

Американське впливове видання Forbes представило десятку чоловіків із найвищими в індустрії розваг заробітками. Із акторів до рейтингу увійшли лише Леонардо ДіКапріо й Тайлер Перрі, а найдорожчим музикантом визнали сера Елтона Джона.

Таким зіркам як Бред Пітт чи Джонні Депп, звісно, дістається левова частка уваги та любові публіки, одначе великі гроші в Голівуді заробляють не лише вони, пише Forbes.

До Топ-10 найбільш високооплачуваних чоловіків увійшли лише двоє акторів, та й то один із них заробив більше як сценарист, режисер та продюсер.

Мова йде про Тайлера Перрі, якого не надто часто впізнають, бо найвідоміша його роль - літня темношкіра жіночка на ім'я Мейбл (Медеа) Сіммонз. Цей комедійний персонаж з'являється в шести стрічках Перрі, та в серіалі "Дім Пейна".

За період між травнем 2010-го та травнем 2011-го року Тайлер Перрі заробив 130 мільйонів доларів та, відповідно, посів першу сходинку в рейтингу.

Тайлер Перрі очолює список найдорожчих чоловіків індустрії розваг. Він заробив 130 мільйонів доларів
Глядачі ж одержать змогу роздивитися його в чоловічій ролі - Перрі гратиме детектива, психолога-криміналіста Алекса Кросса в наступному фільмі за романом американського автора Джеймса Паттерсона. Як відомо, в двох попередніх стрічках Кросса зіграв Морган Фрімен.

Друге місце належить продюсерові Джеррі Брукхаймеру, чий річний заробіток дорівнює 113 мільйонам доларів.

Продуюсер Джеррі Брукхаймер - на другому місці
Одне з останніх його творінь, четверта частина "Піратів Карибського моря" в світовому прокаті заробила мільярд доларів.

Третім у списку йде Стівен Спілберг, який за рік став багатшим на 107 мільйонів доларів. Після трирічної перерви він знову вмостився в своєму режисерському кріслі, і взимку в кінопрокаті змагатимуться одразу дві його стрічки: "Пригоди Тінтіна" та "Бойовий кінь".

Режисер Стівен Спілберг з 107 мільйонами доларів у рейтингу третій. Фото АР

Четверту сходинку посідає сер Елтон Джон із цифрою в 100 мільйонів доларів. У 64 роки, коли більшість людей уже всерйоз замислюється про пенсію, музикант сповнений енергії та вперше відкриває для себе радощі батьківства.

Як відомо, сина Закарі серу Елтону та його партнеру Девіду Фернішу в грудні 2010-го народила сурогатна мати.

Співак Елтон Джон - четвертий. Фото АР
Валовий прибуток від останнього туру співака склав 204 мільйони доларів.

П'ятірку завершує суддя та один із творців таких шоу як британський "Х Фактор", "Британія має талант", "Америка має талант" та "American Idol", продюсер Саймон Кавелл.

Саймон Кавелл, суддя та один із творців таких шоу як британський "Х Фактор", "Британія має талант", замикає п'ятірку лідерів
Його річний заробіток становить 90 мільйонів доларів.

Шоста сходинка належить письменникові Джеймсу Паттерсону, автору "Жіночого клубу убивств" та романів про пригоди Алекса Кросса. Майстер трилеру працює з групою співавторів, а за мотивами його книжок знімають книжки та серіали.

Письменник Джеймс Паттерсон у рейтингу шостий
Річний заробіток Паттерсона склав 84 мільйони.

Далі йде Філіп МакГроу, або ж ведучий однойменного шоу Доктор Філ із річним прибутком у 80 мільйонів доларів. 61-річного психолога й телеведучого називають найуспішнішим протеже медіа-королеви Опри Вінфрі.

Ведучий однойменного шоу Філіп МакГроу має річний прибуток у 80 мільйонів доларів

Єдиним учасником рейтингу, який заробив ці гроші виключно як актор, є Леонардо ДіКапріо. Він має восьму сходинку та 77 мільйонів завдяки двом успішним стрічкам: "Острів проклятих" та "Початок".

Разом ці фільми заробили в світовому прокаті 1,1 мільярд доларів.

Леонардо ДіКапріо - єдиний актор, який "заробив" своє місце у рейтингу виключно акторською діяльністю
Незабаром глядачі побачать ДіКапріо в ролі легендарного очільника ФБР Едгара Гувера. Драмі Клінта Іствуда "Дж.Едгар" уже пророкують винагороди Американської кіноакадемії.

Дев'яте місце здобув американський теле- та радіоведучий Говард Стерн. Його заробіток за означений період становить 76 мільйонів.

Говард Стерн. Фото The Daily Mail

Останню сходинку посідає найбільш високооплачуваний спортсмен світу Тайгер Вудс. Попри скандальне розлучення з дружиною та "застій" із турнірами та новими угодами із 2009-го року, гольфісту вдалося заробити 75 мільйонів доларів.

Спортсмен Тайгер Вудс замикає десятку від Forbes. Фото АР

Усі фото зі сторінок знаменитостей у Facebook, АР та The Daily Mail

Реклама:

Головне сьогодні