Тест

Водій вантажівки двічі переїхав п’ятирічного хлопчика. Щоб переконатися, що він таки помер

Ця жахлива подія трапилась на заході Китаю: водій Ао Йонг збив Сюн Маоке, коли той йшов по дорозі з дому до школи, пише The Daily Mail.

Як каже свідок події Чжан Шіфен, "я бачила, як вантажівка задала трохи назад, а потім знову вперед. Сюн опинився під колесами, і вантажівка продовжувала так їхати ще з 10 ярдів".

Трагедія трапилась буквально за тиждень після того, як дворічну дівчинку Юе Юе збили дві машини на ринку. Дитину проігнорували 18 перехожих, поки хтось таки надав дитині допомогу. За кілька днів по тому дівчинка померла у лікарні.

За словами перехожих, після того, як вантажівка збила дитину, водій вийшов з неї і спитав: "Скільки я буду платити?"

Та сама машина. Усі фото The Daily Mail

За словами поліції, 35-річний водій вантажівки впродовж семи годин сперечався з батьками загиблого хлопчика про суму виплати за вбивство.

Втім, Йонг заперечує, що повертався знову, щоб добити дитину. За словами міліції, Йонг першим зателефонував у поліцію і повідомив, що його машина збила дитину.

[L]За їхніми словами, тіло хлопчика не було витягнуте з-під коліс, бо сердиті селяни вимагали негайної компенсації від водія.

Як зазначає видання, багато китайців вважають компенсацію за вбивство внаслідок аварії дешевшим, аніж виплата за лікування потерпілого. Влада країни не передбачає безкоштовне лікування для своїх 1,3 мільярдів мешканців.

Вважається, що саме боязнь отримати величезні рахунки за лікування потерпілого у ДТП стало причиною того, що минулого тижня дворічну дівчинку збили дві машини. Їхні водії так і не зупинились…