Дівчата п'ють більше за хлопців та напиваються до реанімації

— 17 січня 2012, 10:27

Такими є останні дані з київських реанімацій, повідомляє ТСН.

Як зізнаються самі дівчата, пити вони починають "от нехер делать". Підлітки не соромлячись, і, навіть, хизуючись, розповідають, що вони пили і скільки.

"Дівчата після 11 років, за статистикою, останні 5 років їх кількість перевищує таке число постраждалих пацієнтів чоловічої статі. Вони вирвалися вперед і стійко превалюють над хлопчиками", - повідомив головний токсиколог Києва Борис Шейман.

Нову закономірність в один голос відзначають і медики, і психологи.

"Насправді дівчата п'ють більше за хлопців. Не повірите, хлопці вмирають, а ми ще п'ємо", - розповіла одна з представниць групи ризику Вікторія.

Найчастіше отруєння спричиняють суміш енергетиків і різних алкогольних напоїв у великих дозах.

Вікторія запевнила, якщо пити нормальний напій, то ніхто нікуди не потрапить. Але в дівчат зазвичай грошей замало, тому вони заради економії і "п'ють всяку чачу".

Дорослі чиновники наразі шукають шляхи, як побороти дитячий алкоголізм, та нарікають на рекламу, оскільки, запевняють, через неї випивати часто стало модним.

Також медики у випадку зловживання дитиною алкоголем радять батькам, які запідозрили отруєння, краще перестрахуватися та викликати лікаря, аби не ризикувати.

Нагадаємо, нещодавно до інтернету потрапило відео вечірки, на якій зібралося близько сотні дівчаток та хлопчиків від 13-ти до 16-ти років. Вона мало чим відрізнялася від дорослої клубної тусовки - алкоголь, сигарети, go-go girls ...

Реклама:

Головне сьогодні