Наша перемога: як вболівала Україна

Минулої ночі, не дивлячись на всі прогнози, Україна вирвала перемогу у збірної Швеції із рахунком 2/1.

Сказати, що переповнений Майдан шаленів від щастя, значить не сказати нічого. Вболівальники в унісон кричали, плескали в долоні, скандували "Україно вперед!", обіймалися, цілувалися та просто шалено раділи за нашу збірну.

Готувалися до матчу ретельно: буквально кожен другий мав при собі жовто-блакитну атрибутику та характерний "бойовий розкрас".

Український вболівальник

Щільність вболівальників у фан-зоні була неймовірною. Прослизнути поближче до екранів не було жодної можливості. Фани сиділи навіть на сіті-лайтах. Всі найближчі бари, які транслювали матч, були повністю забиті.

Майже весь центр столиці був перекритий. Не "їхав" навіть бульвар Шевченко в обидва боки.

В мережі з'явилася фотографія з маленьким хлопчиком під назвою "Найщиріший фанат України" буквально підірвала інтернет.

Фото з неймовірною швидкістю набирало лайки в усіх соціальних мережах. Знімок навіть опублікували у своїх твітер-екаунтах світові спортивні видання, що мають мільйони читачів – ESPN i SportsCenter, повідомляє ТСН.

Причина такої популярності проста: саме щирі та відверті емоції дитини – це те, чим жила Україна кілька годин поспіль під час матчу зі Швецією.

Українським блогерам вдалося віднайти і поспілкуватися з сестрою хлопчика, якому всього лише 6 років. Як виявилось, герой фотострічок проживає у Києві, і його звати Тимур.

Сестра каже, що Тимуру давно хотілося потрапити на справжній футбольний матч, і вчорашній поєдинок між Україною та Швецією став першим матчем, на якому він побував.

Фото Максим Баландюха з ЖЖ, Дмитра Ларіна ("Чемпіон") та Людмили Бойченко з Facebook

Реклама:

Головне сьогодні