У Києві з’явились хуліганські вказівники. Фото

— 27 травня 2013, 12:26

Як зазначають автори на своїй сторінці у Facebook, "ніхто ніяких дозволів на розміщення вказівників нам не давав, бо ми ні в кого не питали".

Під час встановлення одного такого знаку, в організаторів виник конфлікт з міліціонером.

"Співробітник міліції вважає, що знак псує місто і погрожує викликати наряд. Ми попросили його назвати себе, показати посвідчення і чітко пояснити суть претензій. З першими двома завданнями він впорався, з третім — ні, тому ми просто пішли", - написали у Facebook автори-хулігани.

У центрі уваги авторів – каштани на Хрещатику, закуплені в Італії і які виявились несправжніми; парки, які перетворились на громадські туалети (хуліганський знак встановлено на місці, де шведські фани спокійно собі піяли, під наглядом міліціонерів); місце зустрічі київських пенсіонерів у переході на метро Театральна; метро на Троєщину, яке все ніяк не прокладут.

Відображена на знаку і трагічна історія акули Великий Джон з "Ocean Plaza". Після мук в маленькому басейні, акула таки померла. Але на заміну Великому Джону привезли нову акулу. Риба-лопата ще маленька, і її тримають на карантині, але вже у червні її чекає тісний акваріум

"Поштова площа, на реконструкцію якої витратили щонайменше 543 мільйони гривень, буде недоступною для людей на візках, велосипедистів та батьків із дитячими візочками. Власне, пандуси для візків тут є, під кутом 18° — що цілком нормально для гірськолижних трас", - коментують автори знак "Вітаємо учасників паралімпіади".

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні