Тест

На Майдані з’явилась навігація і "хуліганські вказівники". Фото

Тепер спеціальний покажчик вказує, де можна поїсти, зігрітись, отримати агітаційні матеріали чи теплий одяг.

"Оскільки на Майдані, скажемо м’яко, складна логістика, все змінюється, то зробити навігацію — задача не зовсім тривіальна. Під час розробки я навіть не знав точно, що де знаходиться. Але рішення просте, як двері: таблички — окремо, стрілки — окремі наклейки. Стрілки розклеював вже коли таблички були на стовпах. Тепер, якщо щось зміниться, є купа запасних стрілок, які можна переклеїти", - прокоментував Ігор Скляревський.

Крім того, його проект з розміщенням "хуліганських табличок" теж отримав продовження. Після першої серії хуліганських вказівників Києва, Скляревський обіцяв нову порцію таких жартівливих покажчиків.

Під час розмови з кореспондентом "Української правди. Життя" цієї осені Скляревський сказав, що продовження буде, "але ще не час".

І ось у місті знову з’яивлись жартівливі таблички з написами "Хочеш в Європу – піднімай попу!", "Світлу сторону сили обрати мусиш!" та "Remember, remember 21-st of November" (пам’ятайте, пам’ятайте про 21 листопада (коли уряд вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС).

Ігор Скляревський кілька років поспіль безкоштовно розробляє якісні й сучасні проекти міської навігації. Нещодавно він безкоштовно зробив "ребрендинг" столичного фунікулеру.

[L]До цього дизайнер розробив схему швидкісного транспорту Києва і безкоштовно віддавав місту. Її вподобали не лише кияни, а й похваливрозробник систем навігації для американських міст Девід Гібсон.

Нова карта "підземки" чиновникам з головного управління архітектури Киває не сподобалась, дизайнер вирішив з ними не воювати і просто виклав мапу у відритий доступ.

Так само ще перед "Євро 2012" Скляревський розробив елементи міської навігації: пілони, покажчики і таблиці зі схемами руху транспорту для зупинок. Міська влада нею теж не скористалась, встановивши синьо-жовті таблички й інформаційні тумби.