Створено мобільну гру, де можна полювати на Путіна і Медвєдєва

— 14 березня 2014, 13:57

Суть гри полягає в тому, щоб очищати ігрові рівні від силовиків за допомогою коктейлів Молотова, пише Ain.ua.

Щоб кинути запальну суміш, потрібно спершу задати напрямок, а потім встановити потрібний індикатор сили і відпустити палець в потрібний момент, щоб зробити кидок.

Гра повторює хронологію київських подій: сюжет починає розвиватися з вулиці Грушевського, потім переходить на перехрестя Інститутської і Шовковичної, далі дія триває біля Маріїнського парку і закінчується на Майдані та Інститутській.

При проходженні всіх рівнів відкривається бонусний рівень на Червоній Площі у Москві - гравцеві потрібно закидати коктейлями іноземних агресорів, по вигляду дуже нагадують президента Росії Володимира Путіна і прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва.

Android-версія гри вже доступна для завантаження в Google Play, версія для iOS повинна з'явитися в магазині додатків iTunes вже найближчим время.

Нагадаємо, раніше російська ігрова студія "Етногенез" запустила стратегічну онлайн-гру про громадянську війну в Україні.

Анотація до гри звучить так: "Всюди хаос і анархія. Більше немає президента, Верховної Ради та уряду. Вам належить побудувати військову базу, перетворити ваш батальйон в сильну армію, протистояти військам НАТО, об'єднатися з іншими гравцями в стратегічні альянси і політичні союзи. Поверніть Україні колишню велич і процвітання".

Реклама:

Головне сьогодні