"Росіяни – браття, путіноїди – вороги": співробітники студії Лебедєва про своє звільнення. Відео

— 23 травня 2014, 13:04

Про це вони поділилися в студії Громадського.tv.

"Два дні пропрацювавши на посаді в.о. керівника київського офісу, я був звільнений Артемієм, мене звинуватили в "бандеровщині", - розповідає Петров.

За словами хлопців, київська студія Лебедєва спокійно працювала під час і після Майдану. Керівництво в Москві знало, що вона допомагала Майдану, брала участь у формуванні Самооборони, проте жодних заперечень проти цього не мала.

Проблеми почалися після скандального посту самого Артемія Лебедєва про Крим, в якому той назвав дії Росії в Криму "ідеальною операцією".

Тоді українці почали бойкотувати київську філію компанії і навіть надсилати на її адресу погрози.

[L]Аби стабілізувати ситуацію і не втратити клієнтів київське керівництво в черговий раз заявило про свою громадянську позицію. Зокрема, у своєму Facebook Петров розмістив фото з львівським графіті Небесної сотні та постом, який з’явився за кілька днів після його появи. Тоді Лебедєв звинуватив його в "бандеровщині" та звільнив з посади.

Олександр Солонько та Гліб Петров також анонсують появу нового проекту, в команду якого увійдуть кращі фахівці з київської студії Лебедєва.

Днями Лебедєв прокоментував звільнення свого співробітника та повідомив у Facebook, що керівники мають право звільняти своїх підлеглих за те, що вони мають власну думку.

Зокрема, за його словами, днями в блозі одного із співробітників київського офісу (мається на увазі пост Петрова - ред.), який називає "Росію Рашкою", він прочитав текст який здався йому фашизмом.

"Е...й насос! Кисєльов прямо має порозовіти від того, що він не такий вже і піз...ол. Комусь це здається милим, а мені це здається фашизмом. Фашизм ближче, ніж нам здається. І він є в кожній країні. Але в студії у мене до проявів фашизму нульова терпимість. Чи можна бути звільненим за думку? Однозначно так", - написав він.

Реклама:

Головне сьогодні