Київська студія Лебедєва працюватиме без голови і зменшить кількість співробітників

— 15 липня 2014, 11:04

Крім того, кількість співробітників студії в Києві скоротиться більш ніж утричі, повідомляє Ain.ua.

Раніше в студії працювало від 18 до 22 осіб. Нині ж зі старої команди в офісі залишилося лише кілька людей. У студії залишиться 5-6 осіб, які, в основному, будуть займатися аутсорсом по московських проектам. "Людей шукають за мінімальною ціною, взяли студента після першого курсу, з іншими спілкуються. Ті, хто залишилися, все одно йдуть", - розповів один з колишніх співробітників.

На сайті московської студії зараз тільки одна вакансія в Києві - "Технічний дизайнер - 18".

Як відомо, раніше повідомлялось, що Артемій Лебедєв особисто звільнив нового голову київського офісу Гліба Петрова, який пропрацював у студії більше трьох років.

Причиною став Facebook-пост Гліба. Він написав його на адресу користувачів, що поскаржилися в адміністрацію Facebook на його фото з ​​графіті Небесної сотні,.

За словами Гліба, після публікації поста він отримав лист від Лебедєва з пропозицією написати заяву про звільнення за власним бажанням. З київської "Студії Лебедєва" також йде велика кількість ключових співробітників. Наприклад, про своє рішення піти розповів дизайнер студії Володимир Страшко.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що голова київської студії Олександр Солонько залишив пост у компанії, а наприкінці березня, київський офіс компанії Лебедєва озвучив власну позицію з приводу того, що відбувається в країні.

Тоді Солонько зазначив, що користувачам краще судити про київську студію не за словами, а за діями.

За його словами, 95% київських співробітників студії з першого дня були на Майдані. Команда київського офісу брала участь у подіях на Банковій, Грушевського, Інститутській, допомагала шукати і транспортувати поранених, допомагала грошима, надавала житло протестувальникам з регіонів, пише Ain.ua.

Ще раніше Лебєдев висловився з приводу захоплення президентом Путіним Крима: "Я просто об'єктивно оцінюю картину того, що відбувається. Так вийшло, що Росія сьогодні розумніша і сильніша. А на Україні сьогодні політичний п...ц і пекло (хоча починалося все з благородних намірів). Визнання цього факту жодним чином не може означати те, що росіяни й українці повинні думати один про одного як про ворогів. Війна між Росією і Україною - така ж нісенітниця, як війна між Москвою і Пітером. Цього не може бути ніколи.

Реклама:

Головне сьогодні